вінницькі журналісти у Верховній Раді фото

Вінницькі журналісти у Верховній Раді говорили про масове побиття на скандальному кладовищі  

20 вересня 2017, 15:57

Представники "Медіа-центру "ВЛАСНО" вчора відвідали з візитом Верховну Раду України для того, щоб донести до депутатів інформацію щодо перебігу подій навколо будівельних робіт на Сабарові у Вінниці

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі журналісти у Верховній Раді говорили про масове побиття на скандальному кладовищі  

  Vlasno.info   Коментарі (1)

Представники "Медіа-центру "ВЛАСНО" вчора відвідали з візитом Верховну Раду України для того, щоб донести до депутатів інформацію щодо перебігу подій навколо будівельних робіт на Сабарові у Вінниці. Також у виступі журналісти торкнулися теми перешкоджання журналістській діяльності представниками Вінницької міської ради й побиття кореспондента невідомими. Про це повідомляє Vlasno.info.

Журналісти виступили на брифінгу у Верховній Раді на запрошення нардепа Віталія Купрія, який надав їм для цього власний час.
Віталій Купрій у Верховній Раді фото
Віталій Купрій

— Під час моєї поїздки регіонами країни я відвідав місто Вінницю і такого свавілля, яке там твориться, я не бачив в жодній області, жодному обласному центрі, — звернувся Купрій до присутніх. — Я тут наразі разом із вінницькими громадськими активістами та журналістами, яких б'ють, яких переслідують за те, що вони захищають права людей на безпечне довкілля, за те, що вони перешкоджають розкрадати бюджетні кошти.
Віталій Купрій на Сабарові фото
Віталій Купрій на Сабарові у Вінниці, фото Vlasno.info

Після нього слово взяла керівниця "Медіа Центру "ВЛАСНО" Ольга Маліновська:

— Влада у Вінниці узурпована і на сьогоднішній день прості люди не мають жодної свободи слова. Ми, вінничани практично беззахисні, оскільки ті, хто пішов проти Вінницької міської ради, биті бітами посеред дня, на робочому місці, як це було зроблено з нашими журналістами. Окрім цього простих людей побили на території мікрорайону Сабарів в місті Вінниця, де на сьогоднішній день відбувається незаконна забудова цвинтаря.

Окрім цього представники преси повідомили про факти бездіяльності правоохоронців Вінниці у випадках нападів на журналістів та перешкоджання їх законній діяльності.

Нагадаємо, що Віталій Купрій нещодавно здійснив візит до Вінниці. Зокрема, на територію, де відбувається будівництво Сабарівського кладовища, йому фактично прийшлось "прориватись", оскільки охорона не хотіла пропускати туди народного депутата.

Фото та відео: телеканал "Рада"


  Vlasno.info   20 вер. 2017 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Alex alex_vin1972
+1 # Alex alex_vin1972 20.09.2017, 16:24
Звикайте, це норма для Вінниці
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення