Усіх порушників пропонують карати штрафами

В Україні заборонять використання пальмового масла у виробництві харчових продуктів

17 травня 2018, 13:54

Усіх порушників пропонують карати штрафами

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В Україні заборонять використання пальмового масла у виробництві харчових продуктів

  адміністратор   Коментарі (1)

Верховна Рада України підтримала за основу законопроект № 3871, який передбачає заборону використання пальмового масла в виробництві харчових продуктів. За це 233 народних депутата проголосували з другого разу, інформує Vlasno.info з посиланням на Newsone.ua.

Законопроект передбачає, що закон "Про безпечність та якість харчових продуктів" буде містити заборону використання пальмового масла в виробництві харчових продуктів.

Усіх порушників пропонують карати штрафами.

В Адміністративному кодексі передбачили штрафи за виробництво та введення в обіг харчових продуктів з вмістом пальмової олії - від 340-1700 грн, а за повторне порушення протягом року - 1700-3400 грн.

Нагадаємо, що Прем'єр-міністр України ініціює введення нових штрафів за перевантаження фур.

 

Фото: tv5.zp.ua

 


  адміністратор   17 трав. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Дмитро
+2 # Дмитро 17.05.2018, 14:24
3400 грн - в рік - це смішно.
Всі штрафи повинні бути в залежності від об'єму виробництва. Як можна порівняти фабрику РОШЕН і бабусю, яка пече торт на замовлення.
Мажори в ДТП вбивають десятками перехожих, а штрафи підвищують всім! Якщо у тебе в декларації дохід в рік 20 тисяч гривень - штраф 200 грн. якщо 2 мільйони - штраф 200 000 грн.
Саме так в Швеції, Фінляндії, Швейцарії
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення