Єгор Фірсов фото

Президентська фракція поступово перетворюється на колишню «Партію Регіонів»

08 лютого 2016, 12:39

Народний депутат Верховної Ради Єгор Фірсов повідомив про те, що покидає фракцію БПП

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Президентська фракція поступово перетворюється на колишню «Партію Регіонів»

    Додати коментар


Народний депутат Верховної Ради Єгор Фірсов повідомив про те, що покидає фракцію БПП. Про це він написав у власному блозі на сайті "Українська Правда", повідомляє Vlasno.info.

— Це рішення далося мені дуже непросто. Я підійшов до нього зважено, обдумував декілька днів, але зрозумів, що іншого виходу в мене просто немає.

На рішення Фірсова вплинуло те, що фракція БПП, до якої він входить, не підтримала рішення про позбавлення мандата Ігоря Кононенко.
Нагадаємо, що діяльність депутата Кононенка призвела до відставки міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса.

Фірсов також звинуватив першого заступника голови фракції БПП у корупції.

— Залишатися у фракції з паном Кононенко я більше не можу, так як не погоджуюся покривати його корупційну діяльність і не хочу, щоб мене з нею асоціювали, — наголосив депутат.

В соціальній мережі "Фейбсук" відразу з'явилися перші коментарі з цього приводу.

— БПП очікувано починає втрачати останні адекватні обличчя, — пише Богдан Буткевич, — остаточно перетворюючись на ПР.
Єгор Фірсов — в минулому голова партії "УДАР" в Донецькій області, отримав мандат в результаті виборів до Верховної Ради восени 2014 року. Він зокрема був проти злиття керівництва УДАРу з БПП.

Фото зі сторінки Єгора Фірсова у соцмережі Facebook

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення