Посібник перевидавався 23 рази

Напрацювання вінницьких лікарів потрапило до Книги рекордів України

14 березня 2018, 19:39

Посібник перевидавався 23 рази

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Напрацювання вінницьких лікарів потрапило до Книги рекордів України

  адміністратор   Коментарі

Медичне видання «Сучасні класифікації та стандарти лікування розповсюджених захворювань внутрішніх органів» потрапило до Книги рекордів України, про це інформує Vlasno.info з посиланням на Medexpress.

Лікарі кафедри пропедевтики внутрішньої медицини ВНМУ ім. М. І. Пирогова працювали над виданням протягом 20 років. Матеріали книги виявились настільки цінними та корисними, що напрацювання перевидавались 23 рази.

За словами представника національного проекту «Книга рекордів України» Ігоря Підчібія, це найвищий показник серед освітньої книжки з медицини для лікарів України.

Зазначається, що під час кожного видання державні та міжнародні протоколи й угоди були дотримані.

rekord-ukrainy-2

«Вважаю, що цей посібник повинен бути настільною книгою кожного лікаря, незалежно від спеціальності. Мені імпонує сам стиль викладення матеріалу. Дуже чітко і лаконічно подана майже вся інформація, яка буде корисна також і студентам», - зазначив ректор ВНМУ ім.М.Пирогова Василь Мороз та подарував кафедрі сертифікат на мультимедійний комплект.

Перший довідник-посібник був виданий у 1999 році. З того часу він щорічно перевидавався й удосконалювався. Були роки, коли видання мало декілька тиражів. На сьогоднішній день, книга видається тисячними тиражами та має близько 800 сторінок.

«Де б я не була, люди, які знають, що я з Вінниці, запитували мене про це видання. Адже на сторінках посібника викладені рекомендації щодо лікування та діагностування багатьох хвороб», - підкреслила Людмила Кульчевич, співавторка видання, під час привітання.

Захід завершився гімном кафедри з ілюстраціями яскравих моментів кафедри.

Читайте також: Тортик для Дюймовочки: у Львові 15-річна школярка приготувала міні-тортик, який став кулінарним рекордом.

 

 

Фото: medexpress.com.ua


  адміністратор   14 бер. 2018 Друк Коментарі