Санаторій "Поділля", що на Вінниччині, у Хмільнику – потужний лікувальний комплекс із сучасним медичним обладнанням та професійним персоналом

Унікальні медичні послуги в «Поділлі» на Вінниччині зцілюють людей**

26 квітня 2018, 17:47

Санаторій "Поділля", що на Вінниччині, у Хмільнику – потужний лікувальний комплекс із сучасним медичним обладнанням та професійним персоналом

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Унікальні медичні послуги в «Поділлі» на Вінниччині зцілюють людей**

    Коментарі

Санаторій пропонує широкий спектр лікувально-оздоровчих процедур, вибір яких залежить від конкретного цільового призначення. Спеціалізується на лікуванні та надає допомогу при захворюваннях хребта, суглобів, судин, периферичної нервової системи, бронхолегеневої системи, ускладненнях діабету.

podillia khmilnyk1 1

podillia khmilnyk11 1Унікальні медичні послуги, завдяки яким люди їдуть з "Поділля" оздоровлені та сповнені життєвими силами

Унікальною відмінністю "Поділля" від інших подібних санаторіїв – це успішне застосування методу лікування сухим радоном у спеціальних камерах, функцією якого є лікування навіть складних форм недуг органів дихання та серцево-судинної системи.

podillia khmilnyk15 1

Про терапію сухим радоном розповідає заступник директора з медичної частини санаторію "Поділля", терапевт, фахівець вищої категорії Леонід Марчук:

— Так, перевагою нашого санаторію — процедури із застосуванням сухого радону у спеціальних камерах. Адже для багатьох заборонений механічний тиск води, тобто прийом ванни. Серед таких хвороб: третя і четверта стадія гіпертонічної хвороби, діабет, серцево-судинні захворювання, хвороби суглобів. Тож, відвідувачам санаторію із такими хворобами ми призначаємо терапію із сухим радоном, — говорить Леонід Антонович. — Так, ми винайшли можливість проводити лікувальні процедури радоном тим, кому протипоказані лікувальні ванни. Для них призначаємо лікування повітрям, збагаченим радоном.

podillia khmilnyk14 1

Унікальні чотирикамерні ванночки

Аби полегшити біль і підвищити життєві показники відвідувачам із такими хворобами, як артрит, артроз, поліартрит, у санаторії "Поділля" винайшли унікальний та дієвий метод — чотирикамерні радонові ванночки з гальванізацією (тобто, процес електрофорезу). А чотири камери – для занурення кінцівок рук і ніг.

Також використовують радон у чистому вигляді при лікуванні серцево-судинних захворюваннях та захворюваннях шкіри.

Лікування радоном проводиться обов'язково за призначенням фахівців та під пильним їх наглядом.

podillia khmilnyk18 1

Радіоактивний газ на варті здоров'я людини

Радон — інертний газ. Радіоактивний. Та попри загальноприйнятий страх і неприйняття людей слова "радіоактивний", радон в певних дозах і правильному застосуванні благодійно впливає на організм людини.
Багатьох дивує, що радіоактивний газ став на варті здоров'я людини. Це - парадокс, та практика багатьох років доводить ефективність радонотерапії. Саме в медицині радон знайшов широке застосування. Звісно, у відповідних дозах і під наглядом фахівців.
Важливо знати, що радонотерапія не є панацеєю від усіх хвороб. Проте, цілком високий відсоток позбавлення болю і покращення життєвих показників після проходження комплексу процедур у санаторії "Поділля" вам забезпечено.

podillia khmilnyk21 1
Також передбачено лікування водою, збагаченою радоном — радонові ванни. Та є протипокази до прийому радонових ванн. То у таких випадках у "Поділлі" й призначають лікування сухим радоном.

Так, у санаторії для всіх гостей є методи позитивного впливу на організм.

podillia khmilnyk20 1

Вплив радону — унікальний


Альфа-випромінювання радону – це його фактор впливу, тобто вплив позитивно заряджених частинок. У цьому і полягає унікальність радону – мінімальна кількість цього газу проникає в тіло, благотворно впливає на весь організм людини. А іонізуюче випромінювання альфа-частинок запускає регенераційні процеси всього організму людини.

podillia khmilnyk16 1

Проходження повного курсу терапії разом із чотиритипним дієтичним харчуванням у поєднанні з курсом лікування радоном зміцнює імунітет, нормалізує склад крові.
Проходження курсу процедур, затишна атмосфера у поєднанні з живою природою позитивно впливають на лікування захворювань. Також велику роль в оздоровленні грають чари хвойного лісу, який оточує санаторій своїм казково-лікувальним ароматом.
Упродовж курсу терапії та по його закінченні гості санаторію досягають стану повної душевної рівноваги. Їдуть додому, сповнені життєвою енергією.

Бронюйте місця зараз: (067) 23-23-415

ТОВ "Санаторій "Поділля", вул. Курортна, 10, м. Хмільник Вінницької області, інд. 22000.

Читайте також: Інноваційні методи лікування рятують життя людей у санаторії "Поділля". 

Фото з офіційного сайту http://radon.com.ua/uk/fotogalereya/albomy/


Авторка - Єлизавета Лисак