В області функціонує лише один державний платний санаторій

Санаторна галузь Вінниччини через карантин втратила понад 300 тисяч гривень

17 червня 2020, 10:47

В області функціонує лише один державний платний санаторій

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Санаторна галузь Вінниччини через карантин втратила понад 300 тисяч гривень

    Коментарі

Державна санаторно-курортна галузь Вінниччини вже втратила 312 тисяч гривень через карантинні обмежень, повідомляє Vlasno.info.

Точну дату відкриття в Департаменті охорони здоров'я Вінницької облдержадміністрації не назвали, але відомо, що до 22 червня санаторії будуть зачинені.

"Відкриття санаторіїв вирішується обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Рекомендацій з питань санітарно-епідеміологічних вимог щодо діяльності санаторних закладів ще не надходило", - відповіли на інформаційний запит в департаменті.

Пацієнти направлятимуться в обласні санаторно-курортні заклади відповідно до рекомендацій лікуючого лікаря згідно профілю закладу та наявного захворювання.

Путівки в обласні санаторії будуть безкоштовними. На платній основі функціонуватиме лише спеціалізований санаторій для дорослих "Северинівка", путівка в який буде коштувати 4708 гривень терміном на 24 дні.

Станом на сьогодні, на балансі Вінницької облдержадміністрації перебує вісім санаторіїв, зокрема: Кашперівський дитячий туберкульозний санаторій "Лісова пісня", Маньковецький дитячий туберкульозний санаторій "Зелений гай", Могилів-Подільський дитячий легеневий туберкульозний санаторій, Тульчинський дитячий ортопедичний санаторій, Заболотнянський дитячий психоневрологічний санаторій, Могилів-Подільський туберкульозний санаторій для дорослих та спеціалізований санаторій для дорослих "Северинівка".

Читайте також: В Україні за добу померла 31 людина від COVID-19.

Фото: з відкритих джерел

Також в цій категорії:  ЗДОРОВ’Я

  наступна публікація У Вінницькій міській лікарні від COVID-19 помер чоловік

  попередня публікація В Україні за добу померла 31 людина від COVID-19