Комунальне підприємство "Вінницязеленбуд" замовило на 337 тисяч послуг по прополці бур'янів та поливу газонів на проспекті Космонавтів

У Вінниці мають полоти бур’ян за 340 тисяч

13 липня 2018, 15:25

Комунальне підприємство "Вінницязеленбуд" замовило на 337 тисяч послуг по прополці бур'янів та поливу газонів на проспекті Космонавтів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці мають полоти бур’ян за 340 тисяч

  адміністратор   Додати коментар


Підприємиця, яка виграла тендер на послуги по прополці бур'янів та поливу газонів, прописана в Хмельницькій області та має в своєму штаті два працівника, повідомляє Vlasno.info з посиланням на Громаду Вінниччини.

Послуги замовили у ФОП Бондар Ірини Миколаївни. Ігор Любовський , керівник "Вінницязеленбуду" пояснює, що працівників не вистачає тому замовляють у ФОПів для підстраховки:

"Ми обслуговуємо близько 200 га площі. У нас одна бригада 16 чоловік по знесенню, обрізці, покосу. Це місто. І 17 дівчат, які обслуговують по уходних роботах: перекопка, посадка,прополка. Фактично у нас не вистачає трудового ресурсу... З прошлого року на біржі стоять вакансії і ми запрошуємо до себе людей, у нас не витачає працівників...а це для підстаховки ...буде закриватись по факту актом виконаних робіт. Вони виконують нам роботу, яку ми ставимо для них. Якщо вони виконують нам неякісно, ніяких актів виконаних робіт не буде".

В розмові директор підтвердив, що всього у КП "Вінницзеленбуд" працюють 170 працівників.

У тендерних документах закупівлі ФОП Бондар Ірини Миколаївни вказано, що вона не буде залучати субпідрядників а з працівників, тільки вона, інженер і один працівник зеленого господарства.

Untitled-5

У публічних закупівлях за 2017-2018 роки ФОП Ірина Бондар брала участь тільки раз і тільки з "Вінницязеленбуд ". Серед аналогічних прикладів навела угоду з ТОВ "Олеріт", яке здійснювало реконструкцію проспекту Космонавтів. Там підприємиця розбила газонів на 400 тисяч гривень . Тепер ще на 317 понаполиває їх і напопрополює бур'янів. Отже газони на Космонавтів обходять с вінницькій громаді понад 700 тисяч і це без обрізки та догляду за деревами .

У березні 2018 року підприємство "Вінницязеленбуд" уже назамовляло у інших підприємців послуг з обрізки дерев та газонокосіння майже на 1, 3 мільйона гривень.

Ігор Любовський з 2004 року працює керівником КП "Вінницязеленбуд". Про це йдеться у його біографіії.

Згідно його декларації за 2016, 2017 років його дружина Любовська Інна працює також на КП "Вінницязеленбуд" а син є прокурором Калинівської прокуратури. Згідно декларації за 2017 у родини Любовських заощаджень маже 82 тисячі доларів, 24 тисячі ЄВРО та 365 тисяч грн готівкою.

В декларації Ігоря Любовського за 2016 рік не вказана вартість придбданого його дружиною у тому ж році авто Ауді Q5 2009 року , зате у 2017 році вона продала його в 20 раз дешевше від ринкової ціни- всього за 38 тисяч гривень.

На ринку таке авто може коштувати від 500 тисяч гривень, що може свідчити про мінімалізацію податків.

Та придбала TOYOTA LAND CRUISER 2013 за 673 тисячі гривень.

На ринку такий автомобіль коштує більше 1 мільйона гривень.

За два роки Інна Любовська отримала на підприємстві чоловіка 113 тисяч гривень заробітної плати. Син Любовського– прокурор у своїй декларації за 2017 не вказав жодного майна, хоча ще у 2016 він згідно декларації проживав разом з батьками та згідно його декларації батьки не мали жодних заощаджень, що відрізняється від даних декларації батька.

Читайте також: Поріг знижено на 4 гривні: ДЮСШ "Вінниця" уникла тендеру.


Фото: vn.hromady


  адміністратор   13 лип. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення