video-vlasno

Журналісти дізнавалися, чи був причетний Петлюра до єврейських погромів на Вінниччині

13 листопада 2017, 15:49

Симон Петлюра — відомий політичний діяч, головний отаман Української армії

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Журналісти дізнавалися, чи був причетний Петлюра до єврейських погромів на Вінниччині

    Коментарі (1)


Симон Петлюра — відомий політичний діяч, головний отаман Української армії. Його постать і досі викликає чималий інтерес серед істориків.

Як відомо Симон Петлюра неодноразово перебував у Вінниці. Наше місто навіть було столицею України. Саме тому істориками та представниками влади було прийнято рішення встановити пам'ятник Симону Петлюрі біля будинку, де він проживав. Але ця подія набула резонансу: невдоволені представники еврейської діаспори нарікали на причетність Симона Петлюри до еврейських погромів. То ж чи був причетний Петлюра до єврейських погромів - дивіться у нашому сюжеті.

Любов Завальнюк
Володимир Романенко

Коментарі    Оновити список коментарів

Юрий Задворнов
+1 # Юрий Задворнов 13.11.2017, 20:27
Решили узнать об антисемитизме Петлюры: пошли к "экстрасенсам", те вызвали дух Петлюры и он сказал журналистам что евреев он не бил, а евреев он любил. Когда шел в публичный дом, то выбирал проститутку-еврейку.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення