video-vlasno

«У нас будують поліцейську державу», – нардеп Віталій Купрій

22 вересня 2017, 15:33

Інтерв'ю парламентаря у програмі "Розголос"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«У нас будують поліцейську державу», – нардеп Віталій Купрій

    Коментарі (1)

Низка скандальних подій, що відбулися нещодавно у Вінниці, засвідчила: правоохоронні органи не завжди спрацьовують ефективно в умовах масових протестних акцій. Особливо, коли у них задіяна влада, адмінресурс та силові групи людей.

Народний депутат Віталій Купрій під час свого візиту у Вінницю відчув бездіяльність поліції на собі. Віталій Купрій — заступник голови парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Він розповів у студії програми "Розголос" про новий законопроект №6556, який вже збурив українське суспільство. Адже його прийняття дозволить вивести на українські вулиці озброєних нацгвардійців. За словами депутата, поліцію штучно роблять бездіяльною та безсилою, аби перетворити Україну на поліцейсьу державу.

Також депутат розповів про свій досвід потрапляння у Вінницьку міську раду і про результати відвідин ним мікрорайону Сабарів. Детальніше — дивіться у програмі "Розголос".

Кореспондентка: Ірина Басенко
Відеограф: Володимир Романенко

Коментарі    Оновити список коментарів

Юля
0 # Юля 22.09.2017, 16:46
Головне тепер те, що цей депутат робитиме, аби зловісний закон 6556 зняли з розгляду. Бо він значно небезпечніший і гірший за закони 16 січня 2014 року. Якщо його приймуть- Україна зникне з карти світу! Хто може- втече в інші країни, а хто ні- залишаться безправними рабами.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення