Закинутий будинок у Жмеринці творчо прибиратимуть

Занедбаний будинок у Жмеринці творчо прибиратимуть

24 липня 2016, 16:08

Мешканці Жмеринки запланували творчі прибирання в закинутій будівлі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Занедбаний будинок у Жмеринці творчо прибиратимуть

  адміністратор   Додати коментар


Мешканці Жмеринки запланували творчі прибирання в закинутій будівлі, передає Vlasno.info, посилаючись на інтернет-спільноту "Plan Z" у соціальній мережі "Facebook".

Двоповерховий будинок, який планують привести до ладу, розташований за адресою вулиця Доватора, 47 (поблизу кафе "Людмила"). В ньому, за задумом організаторів акції, в майбутньому розпочне роботу альтернативний культурний центр "АРТ-Депо". Перетворення занедбаного приміщення на об'єкт мистецтва розпочнуться вже цього вівторка.

Закинутий будинок у Жмеринці творчо прибиратимуть

– Найближчим часом у нашому місті з'явиться альтернативний культурний центр "АРТ-Депо", – йдеться в оголошенні, розміщеному на сторінці "Plan Z". – Однак для цього вкрай потрібна ваша допомога. Приміщення арт-центру перед його чарівною трансформацією потрібно прибрати. Отож, запрошуємо усіх небайдужих до першого маленького перевтілення. Зважаючи на характер роботи було б краще, щоб учасники були старші 16 років, а школярі - лише з дозволу батьків. Міська рада забезпечує вивезення сміття та деякі знаряддя праці. З вас - лише перчатки, завзяття та гарний настрій. Разом ми зробимо Жмеринку кращою!

Початок творчого прибирання - 10:00.

Закинутий будинок у Жмеринці творчо прибиратимуть

Фото зі сторінки події у соцмережі Facebook.

 


  адміністратор   24 лип. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення