посадка лісу фото

На Вінниччині з’явиться 300 га нових лісів

14 січня 2017, 20:45

Лісові насадження площею 300 гектарів планують посадити на території Вінниччини

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині з’явиться 300 га нових лісів

  адміністратор   Додати коментар


Лісові насадження площею 300 гектарів планують посадити на території Вінниччини. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на УНН.

Ліси з'являться на непридатних для сільськогосподарських робіт землях, а також на долинах та пагорбах.

За словами прес-секретаря Вінницького обласного лісового та мисливського господарства Станіслава Вовка, цього року на Вінниччині посадять рекордну кількість дерев, адже минулого року посадили 250 гектарів, а позаминулого – всього 50 гектарів. За допомогою лісових насаджень лісівники врятують непридатні для сільгоспвиробництва землі від водяної та повітряної ерозії.

Також, відповідно до встановлених норм, окрім нових насаджень, лісівники будуть засаджувати новими деревам території після вирізання лісів. Цього року йдеться про площу не менше ніж 1,2 гектара.

Додамо, що на Вінниччині гостро стоїть проблема вирубки лісів. Для збереження флори і фауни вінницьких лісів активісти-екологи пропонують створити на Вінниччині національний парк "Зубри Поділля".

Ілюстративне фото: ternopillis.gov.ua


  адміністратор   14 січ. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення