підсвітка центрального мосту у Вінниці фото

У суботу центр Вінниці не світитиметься годину

22 березня 2017, 13:54

На годину у суботу у центрі Вінниці вимкнуть підсвітку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У суботу центр Вінниці не світитиметься годину

  адміністратор   Додати коментар


На годину у суботу у центрі Вінниці вимкнуть підсвітку. Таким чином Вінниця долучиться до всесвітньої акції «Година землі». Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу Вінницької міськради.

Щороку 25 березня усі небайдужі мешканці різних куточків планети долучаються до акції, аби привернути увагу до потреби економії природних ресурсів та заощадження електроенергії.

Вінниця до акції долучається вже вдев'яте. Тож у суботу, 25 березня, з пів на дев'ятої до пів на десятої вечора у центрі міста вимкнуть підсвітку. Не світитиметься майдан Незалежності, Європейська площа, Центральний міст, Свято-Преображенський собор, будівлі Вінницької облради та обласного архіву. Підтримати акцію мають змогу й усі охочі вінничани – варто лише на годину вимкнути світло в своїй оселі.

Додамо, що у рамках "Години землі" у Вінниці влаштують ще одну акцію. З десятої ранку 25 березня у холі міськради прийматимуть макулатуру й проводитимуть майстер-класи з виготовлення з паперових відходів листівок, блокнотів та закладок. На всіх, хто візьме участь в акції, очікують приємні екоподарунки.

Ілюстративне фото: myvin.com.ua


  адміністратор   22 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення