хмільницьке озеро фото

Озеро на Вінниччині втратило риби на понад 50 тисяч

16 квітня 2017, 12:50

В одному із озер міста Хмільника на Вінниччині масово загинула риба

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Озеро на Вінниччині втратило риби на понад 50 тисяч

  адміністратор   Додати коментар


В одному із озер міста Хмільника на Вінниччині масово загинула риба. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

Надзвичайна ситуація сталась ще 7 квітня – тоді працівники Держекоінспекції під час розгляду звернень громадян зафіксували факт масової загибелі риби різних видів у хмільницькому озері.

І лише згодом вони розрахували суму завданих екосистемі збитків – вона склала 53 тисячі 494 гривні.

Винуватців масової загибелі риби наразі не знайдено, їх встановлюватимуть правоохоронці. Правопорушників чекає притягнення до кримінальної відповідальності.

Додамо, що це не перший випадок масової загибелі риби у водоймах Вінниччини – з приходом весни та таненням криги у низці населених пунктів на поверхню води повиринало чимало дохлої риби, що задихнулася ще взимку внаслідок зниження вмісту кисню у водоймах.

Фото прес-служби Держекоінспекції у Вінницькій області


  адміністратор   16 квіт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення