Люди організовуються для порятунку птахів

На Прикарпатті небайдужі рятують лелек від заметілі, холоду й голоду

19 березня 2018, 11:22

Люди організовуються для порятунку птахів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Прикарпатті небайдужі рятують лелек від заметілі, холоду й голоду

  адміністратор   Додати коментар

Незважаючи на значне зниження температури та повернення зими, додому з теплих країв прилетіли лелеки. Через снігопад та мороз птахи опинились у полі без їжі. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на ЗМІ Прикарпаття. Люди обмінюються в мережах інформацією і організовуються для порятунку птахів.

Screenshot 1

У Ясеневі Пільному, де осіли сотня бузьків, птахам беруться допомагати учитель біології Микола Болотенюк з учнями та небайдужі містяни. Люди збирають для лелек рибу, м'ясо, субпродукти, повідомляє місцева газета "Край".

Калушан закликають підгодувати птахів, які тримаються неподалік автозаправки на вул. Козоріса.

Майже півсотні лелек потребують допомоги в селі Пукасівці Галицького району. 

Screenshot 2

Лелеки прилетіли у різні куточки Прикарпаття. Вони замерзають і не можуть роздобути харч під сніговим покровом. Прикарпатці жваво реагують, обмінюються в мережах інформацією і організовуються для порятунку птахів. Розчищають сніг де оселились птахи та підгодовують їх.

 Читайте також: на Вінниччині лелека ледь не замерз у гнізді біля застреленої коханої.

Фото очевидців у Facebook

 

 


  адміністратор   19 бер. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення