Розмір збитків становить 2 590 гривень

Підприємство на Вінниччині оштрафують за забруднення виробничими відходами

14 грудня 2018, 09:42

Розмір збитків становить 2 590 гривень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Підприємство на Вінниччині оштрафують за забруднення виробничими відходами

  адміністратор   Додати коментар

Державна екологічна інспекція у Вінницькій області провела планову перевірку підприємства, яке здійснює діяльність на території Оратівського району та основним видом діяльності якого є виробництво цегли, черепиці та інших будівельних виробів із випаленої глини, повідомляє Vlasno.info.

Під час даної перевірки спеціалісти відділу державного екологічного нагляду земельних ресурсів та надр, за поводженням з відходами та небезпечними хімічними речовинами Інспекції виявили засмічення виробничими відходами, а саме цеглою (бій), шламом від сушки цегли сирцю, випаленою цеглою, земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 560 м2.

13.12.18zemlya2 Copy

За результатами перевірки відповідальних осіб притягнено до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, підприємству видано припис на усунення виявлених порушень та пред'явлено претензію за засмічення земельної ділянки. Розмір збитків становить 2 590 гривень.

Читайте також: Вінницькі єгері підгодовують диких тварин.

 

 

Фото: vindei.gov.ua


  адміністратор   14 груд. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення