туалет у ладижині фото

На один з кращих в Україні туалетів витратили майже мільйон гривень

23 січня 2017, 08:03

Громадська вбиральня знаходиться в центрі Ладижина на Вінниччині

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На один з кращих в Україні туалетів витратили майже мільйон гривень

    Додати коментар

Минулого тижня Vlasno.info писав, що у місті Ладижин за бюджетні кошти побудують вбиральню вартістю 1,3 мільйона гривень. Сума чимала. Але місцеві мешканці розповіли, що у них вже є вбиральня, на яку було витрачено майже 846 тисяч гривень, що теж досить недешево для звичайного громадського туалету, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Коли бачиш цю громадську вбиральню, яка обійшлася майже мільйон гривень, починаєш потрохи погоджуватися зі словами міського голови Ладижина. Якщо це не найкраща громадська вбиральня в Україні, то одна з кращих точно. В самому туалеті завжди чисто і добрий сервіс. Такому громадському туалету може позаздрити Вінниця, у якій ситуація з громадськими вбиральнями  просто жахлива.

Приїхавши до Ладижина з тієї ж Вінниці, яка вважається чи не найчистішим містом в Україні, дивуєшся чистоті та доглянутості міста. У цьому я переконався особисто приїхавши сюди у липні місяці 2016 року.


туалет у ладижині-5
туалет у ладижині-6
туалет у ладижині-7
Офіційно відкрили цю громадську вбиральню 21 жовтня 2015 року перед виборами міського голови, які відбулися 25 жовтня 2015 року. Тоді Валерій Коломєйцев назвав цю вбиральню однією з найкращих в Україні.

Площа громадської вбиральні становить 61 квадратний метр. Туалет досі безкоштовний, хоча при відкритті казали, що згодом зроблять його платним. У вбиральні є кабінка для людей з обмеженими можливостями і в жіночій частині є пеленальний стіл для немовлят. Працює туалет з 8 – 24 годин.

туалет у ладижині-1
туалет у ладижині-2
туалет у ладижині-3
туалет у ладижині-4
Тепер спитаємо у самих мешканців міста, як вони відносяться до того, що за бюджетні кошти був збудований такий громадський туалет.

олена когал

– Туалет дуже добрий, постійно прибирається. Він безкоштовний. В принципі зручно, бо як гуляєш у центрі Ладижина, це іноді дуже потрібно, а особливо якщо з дитиною. Але недалеко від цього місця є безкоштовні туалети в приміщенні одного торгового центру. Тому на скільки це потрібний туалет сказати не можу, – каже Олена Когаль.

катерина бондарчук

– Частенько користуюся туалетом, коли з дітьми на прогулянці. Добре що його збудували. Бо якби не він, то все одно десь би ці гроші «відмили», – говорить Катерина Бондарчук.

катерина заставнюк

– Набагато зручніше стало, особливо жінкам з грудними дітьми, інвалідам, а також стареньким людям. Все зручно, чисто і головне що не заважає, по крайній мірі мені, – каже Катерина Заставнюк.

сергій тарнавський

– Проблема з туалетом завжди була і тепер добре що він є, хоч і багато на нього витратили. Він завжди чистий, охайний, тому приємно у такий – каже Сергій Тарнавський.

ольга венгер
– Громадський туалет був необхідним. Його нестача особливо відчувалася під час різних заходів у центрі міста. Особисто я користувалася його послугами не раз. Безкоштовно, комфортно, чистота ідеальна. Нехай краще гроші бюджету йдуть на благоустрій міста, ніж в кишені чиновників.

Фото автора, lada.FM та з особистих сторінок у соцмережах

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення