В середньому туристи перебувають у Львові 4 дні

Більше 600 мільйонів євро у минулому році залишили туристи у Львові

13 січня 2018, 11:53

В середньому туристи перебувають у Львові 4 дні

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Більше 600 мільйонів євро у минулому році залишили туристи у Львові

  адміністратор   Додати коментар


У 2017 році 2,6 мільйона туристів з різних країн світу відвідали Львів та витратили там 615 мільйонів євро, - повідомляє Vlasno.info з посиланням на Lviv Tourism Office у Facebook. В середньому 1 турист витрачає близько 75 євро на день. Найбільше приїжджали до Львова українці та поляки.
Місцевий бюджет поповнився завдяки туризму на 81%, а це 128,25 млн грн.
Найпопулярнішими туристичними об'єктами є Ратуша, Високий Замок та Оперний театр. Майже 40% всіх гостей міста зупиняються у готелях, ще 28% - орендують квартири, і лише 19% обирають собі хостел.
Середня тривалість перебування туристів у Львові – 4 дні. 75 % туристів приїжджають до туристичного міста із друзями, сім'єю або просто групою. Лише 25 % - самостійно. Для орієнтування по місту найчастіше використовують мобільні додатки, приблизно однакова кількість гостей Львова звертаються до центрів туристичної інформації та користуються туристичною навігацією.
Більше половини відвідувачів були у Львові не вперше.


Фото: зі сторінки Lviv Tourism Office у Facebook


  адміністратор   13 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення