Альона Загнітко фото

Пересадка легенів і серця терміново потрібна дитині з Калинівки

17 серпня 2016, 13:10

На складну операцію в Індії потрібно 155 тисяч доларів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Пересадка легенів і серця терміново потрібна дитині з Калинівки

  адміністратор   Додати коментар


На складну операцію в Індії потрібно 155 тисяч доларів

12-річна Альона Загнітко з с. Іванів Вінницької області страждає вадами серця від народження. Усе життя стан здоров'я дитини підтримувався медикаментозною терапією та двічі проведеним зондуванням порожнини серця. До редакції Vlasno.info звернулася знайома родини Галина Сегеда та розповіла про біду.

Стан здоров'я Альони почав поступово погіршуватися з грудня 2015р. 06 червня 2016р. було проведена спроба повторного зондування порожнини серця для підтримки її стану здоров'я. Але через високий ризик для життя, зондування не вдалося провести. Протягом 2-х тижнів вона перебувала у реанімаційному відділені Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії у м. Київ.

Коли стан дівчинки вдалося стабілізувати, 22 липня 2016р. вона разом із мамою повернулася додому. Але відпочити в домашніх умовах не вдалося. Наступного дня Альона почала задихатися і її забрала з дому "швидка" до Калинівської центральної районної лікарні.

Повторним обситеженням у столичному медичному центрі дівчинці діагностовано високу легеневу гіпертензію. Вона потребує термінової трансплантації легенів та серця.

Поки що здоров'я Альони буде підтримуватися медикаментами, але інші медичні заходи, які допомагали раніше, уже неможливі через високі ризики для її життя. Тому термінова трансплантація легенів та серця – це єдиний шанс для життя дитини.

Альона Загнітко отримала офіційне підтвердження про готовність проведення такої складної операції від клініки Фортіс Хоспітал Лімітед (Індія). Точна вартість операції – 155 000 $ (близько 3 875 000 грн.).

Вартість операції у сумі 155 000 $ – це непідйомна сума для сім'ї дівчинки.

За три тижні завдяки членам Іванівської територіальної громади та іншим небайдужим людям вдалося зібрати 120 000 грн. Але це лише 3.1% від усієї необхідної вартості лікування.

Тому збір продовжено, важлива допомога кожного!

Рахунок у Приватбанку мами - Куцмай Людмила Василівна: 5168 7573 0790 2918

Контактна інформація:

мама – Куцмай Людмила, +38(096) 342 28 20
волонтер – Ланова Анастасія, +38(093)347 10 07, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Офіційні документи, які підтверджують захворювання та вартість лікування Альони Загнітко, ви можете знайти у спільнотах «Допомога Альоні Загнітко» у соціальних мережах Вконтакте та Фейсбук.

Фото надані Галиною Сегедою


  адміністратор   17 серп. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення