Олександр Бардецький фото

Волонтер з Вінниччини не може ходити через хворий суглоб

27 липня 2017, 11:45

49-річний волонтер зі Жмеринки Олександр Бардецький не може ходити, сидіти й навіть лежати через травму

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Волонтер з Вінниччини не може ходити через хворий суглоб

    Коментарі (1)

49-річний волонтер зі Жмеринки Олександр Бардецький не може ходити, сидіти й навіть лежати через травму. Активно займаючись волонтерською діяльністю, чоловік повністю перестав цікавитись своїм здоров'ям, своєчасно не вберігся й наразі потребує термінової заміни тазостегнового суглоба.

– Ще із самого початку війни в зоні АТО ми разом з однодумцями почали їздити як волонтери на передову. Возили солдатам харчі, солодощі й необхідний одяг. Окрім цього, постійно спілкувались із людьми, які там залишились жити, та із солдатами, надаючи їм певну психологічну підтримку разом з професійним психологом. На передову їздив уже 32 рази, кожного місяця вахтовим методом з хлопцями їздимо на два тижні, – розповідає Олександр Бардецький. – Суглоб мене хвилював роками, але через активну фізичну діяльність я зовсім не мав часу навіть звернутись у лікарню. Думав, що поболить і пройде. Але з часом біль почав ставати все сильнішим і сильнішим. Буває, що «зловить» мене серед вулиці різкий біль – суглоб вилізе й мушу самотужки його вправляти. Без ціпка навіть не виходжу з дому.
Олександр Бардецький фото

Чоловіку може допомогти операція – потрібно замінити суглоб. Вартість хірургічного втручання – 120 тисяч гривень. Олександр — батько шістьох дітей, останні роки зовсім не працював, оскільки з головою кинувся у волонтерство. Його сім'я жила на зарплату дружини, яка працює вихователем у дитячому садочку, тому він просить усіх небайдужих долучитися до допомоги. Ось номер картки «ПриватБанку», за яким можна надати допомогу: 5168 7573 1605 5096 (Бардецький Олександр).

Фото надані Олександром Бардецьким

Коментарі    Оновити список коментарів

ахмєтов
0 # ахмєтов 28.07.2017, 10:41
кожен волонтер 20% від зібраного кладе собі в кишеню,декотрі то і 100%..
а цей безробітний(волоцюга?)нехай звернеться до харанта та отримає карамельку ліпєцькую..
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення