У Владика є мрія: коли він виросте, він хоче стати бізнесменом, купити велику машину і вилікувати всіх дітей на світі.

Рак ще не вирок – десятирічний Владик з Шаргорода вірить у своє одужання

12 грудня 2017, 11:51

У Владика є мрія: коли він виросте, він хоче стати бізнесменом, купити велику машину і вилікувати всіх дітей на світі.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Рак ще не вирок – десятирічний Владик з Шаргорода вірить у своє одужання

    Додати коментар

Хвороба до десятирічного Владика з села Козлівка Шаргородського району прийшла зненацька. Він жив з бабусею, мати працювала у Києві. Одного разу хлопчик поскаржився бабусі на часті болі у животі. Про хворобу після проведення діагностики рідні Владика дізналися у травні цього року, і з того часу вся родина, односельчани та знайомі збирають кошти на лікування хлопчика, повідомляє Vlasno.info.

Перенісши операцію у Національному Інституті хірургії та трансплантології ім. О. О. Шалімова, що у Києві, Владик проходить другий блок хіміотерапії. Також на нього чекає пересадка печінки, яка коштує 150 тисяч доларів. На даний час Владик проходить лікування у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні у онкогематологічному відділені.

Мати вірить, що її син одужає і все у них буде, як раніше.

– Це був для нас шок, коли йому встановили діагноз. Але ми віримо, що у нас все буде добре, і боремось за одужання. Дуже важко розуміти, що твоя дитина хвора, уявляти, який біль та муки він переживає. Зараз лікування проходить дещо краще, тому що з метастазів, які у нього є в легенях, з двадцяти залишилося три. Він терпить усе: уколи, крапельниці, операцію, але найважче для нього – це наркоз. Син важко від нього відходить і просить, щоб його не робили. Дуже мало їсть, тому схуд і через це лікарі і медсестри кажуть на нього "комашка". У лікарні він познайомився з хлопчиком Дмитром, який став для нього другом. Владик навіть попросив лікарів перевести їх в одну палату. Найбільше син радіє, коли до нього дзвонять друзі та однокласники. Ми вдячні всім, хто нам допомагає та молиться за нас, — розповідає мати Катерина.

У селі Козлівка, звідки Владик родом, буде проводитися благодійний концерт організацією #beZkLюbY. Окрім цього, буде проведена Коляда учасниками ансамблю "Наповненні любов'ю", а кошти, які вони зберуть під час концерту, передадуть на лікування Владика Березюка.

Прохання до всіх, хто має можливість допомогти хлопчику і дати йому шанс на дитинство, перевести кошти на картку рідних хлопчика.

Картка Приват Банку бабусі Галини Вікторівни Мержвінської 4149 4978 6123 5101 та телефон матері Катерини Березюк 068-685-41-56.

Vlad-Berezyuk-1

Vlad-Berezyuk-2

Vlad-Berezyuk-4

фото надані мамою Катериною

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення