В ПАТ «Укрзалізниця» працює близько 400 тисяч людей, а це населення сучасної Вінниці.

Близько мільйона людей у рік їздять залізничним маршрутом «Київ – Вінниця»

26 серпня 2016, 13:06

В ПАТ «Укрзалізниця» працює близько 400 тисяч людей, а це населення сучасної Вінниці.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Близько мільйона людей у рік їздять залізничним маршрутом «Київ – Вінниця»

  адміністратор   Додати коментар

Цікавих 5 фактів про залізницю опубліковали на сайті Текстів. Найчастіше пасажири «Укрзалізниці» купують квитки в останні години перед поїздкою (25%). Більше половини квитків​ продається​ протягом 72 годин до відправлення поїзда.

Найбільш популярні напрямки - Київ-Львів і Київ-Харків, у них майже однакові показники. На третьому місці - Київ-Вінниця. Четвертим за пасажиропотоком є - зі значним відставанням - напрямок Київ-Дніпропетровськ. П'яте місце ділять між собою Київ-Одеса та Київ-Івано-Франківськ.

Українці «дуже люблять» їздити у плацкартних вагонах. Це найпоширеніший тип пасажирських перевезень «УЗ» - його продається удвічі більше, ніж купейних, хоча виторг від обох квитків приблизно однаковий.

З більш детальною та цікавою інформацією про Укрзалізницю ви можете ознайомитись тут

Фото Влада Боднара


  адміністратор   26 серп. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення