Воохреща у Вінниці фото

Вінничани купатимуться у цілющих йорданських водах

18 січня 2017, 11:02

У Вінниці відбудуться масштабні святкування Водохреща

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничани купатимуться у цілющих йорданських водах

  адміністратор   Додати коментар


У Вінниці відбудуться масштабні святкування Водохреща.

Святкові заходи проходитимуть у парку "Дружби народів" на Вишеньці, на озері біля олієжирового комбінату та на Старому місті.

У парку "Дружби народів" та біля озера у районі олієжиркомбінату з 12.00 вінничан розважатимуть фольклорні ансамблі, вихованці театральної та хореографічної шкіл. Усі охочі зможуть взяти участь у різноманітних іграх та спортивних конкурсах: на вас чекають вправи на швидкість, перетягування канатів тощо. Також відбудеться освячення води та йорданські купання.

На Старому місті святкування розпочнуться о 11.30 біля Свято-Миколаївського храму, де освятять воду у старій козацькій криниці, з якої згодом можна буде набрати святої води. А зануритись у цілющу хрещенську воду можна буде біля спортшколи №2, за адресою: Бузький узвіз, 33. Після купань на вас чекає гарячий чай та смачнючі ковбаски з вогнища.

Фото з архіву Vlasno.info


  адміністратор   18 січ. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення