День Європи у Вінниці фото

Рок-опера, караоке-трамвай та спектакль під відкритим небом: куди піти на День Європи у Вінниці?

12 травня 2017, 13:17

Десяте святкування Дня Європи, яке відбудеться у Вінниці 20 травня, подарує мешканцям міста чимало приємних несподіванок

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Рок-опера, караоке-трамвай та спектакль під відкритим небом: куди піти на День Європи у Вінниці?

  адміністратор   Додати коментар


Десяте святкування Дня Європи, яке відбудеться у Вінниці 20 травня, подарує мешканцям міста чимало приємних несподіванок.
Як повідомляє Vlasno.info із посиланням на сайт міської ради, cвяткові заходи відкриються 14:00 на майдані Незалежності. На глядачів очікуватиме концерт класичної музики за участі вінницького і харківського симфонічного оркестрів та Державного ансамблю танцю м. Батумі (Грузія).

Окрім того, на майдані розгорнеться дитяче бібліотечне містечко «Evrokids», вуличний музей «Таємниці світових шедеврів», виставка веж Європи в мініатюрі та квіткова композиція «Вінниця – європейське місто».

Тим часом на майдані Небесної сотні відбуватиметься музична програма «Євробачення The BEST» за участі вихованців творчої майстерні «Зоряна мрія» міського Палацу мистецтв, гурти «Sunrise», «Акула-бенд» та вокалістки Ольги Акулової. О 18:00 на цій площі глядачі зможуть побачити прем'єру рок-опери «Ісус Христос – суперзірка»

А на вулиці Соборній з 14:30 стартує фестиваль «Подорож Європою». Тут будуть представлені інсталяції відомих місць країн Європи та Вінниці та презентовано звичаї різних народів європейської спільноти. Цього року на центральній вулиці Вінниці пройде і фестиваль вуличної їжі.

Європейська площа, в свою чергу, стане місцем проведення двох щорічних фестивалів: "Студвесна-2017" та фестивалю лицарського мистецтва «Орден сонця».

Гуляння не оминуть і Центральний парк, де будуть працювати одразу декілька локацій. На стадіоні парку з 11:00 стартує спортивний фестиваль «Сила міст-4». Під час нього відбудеться турнір з американського футболу та флаг-футболу, черлідинг, виставка досягнень міських ДЮСШ «Обери свій спорт!», всеукраїнські змагання з легкої атлетики та показові виступи з художньої гімнастики і акробатики. На Фонтанній площі з 14-ї години триватиме проект «Фотографи проти поетів», який продовжиться фестивалем «Street Music Fest».

О 19:00 на сцені Літнього театру в парку розпочнеться театральна вистава під відкритим небом «Здрастуйте, я ваша тітонька!».
День Європи у Вінниці 2017 рік фото

Поступово, денні та вечірні гуляння переростуть у нічні. В рамках проекту "Ніч Європи у Вінниці" на майдані Незалежності з 21:00 і виступатимуть кавер-бенд «Freedom-Jazz» та Театр тіней «Fireflies»

А фіналом святкування ювілейного Дня Європи стане проект «Ніч Європи у Вінниці». З 21:00 на майдані Незалежності виступатимуе кавер-бенд «Freedom-Jazz» та Театр тіней «Fireflies». Такожм курсуватимуть нічні екскурсійні маршрути музеями міста, працюватиме караоке-трамвай, а в кінотеатрі «Родина» можна буде подивитись кіно.
День Європи у Вінниці - 2017 рік фото

Головне фото з архіву Vlasno.info


  адміністратор   12 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення