плаваючі клумби в тяжилівськом озері фото

На вінницькому озері тепер дрейфують клумби

26 червня 2017, 17:04

Плаваючі клумби з'явились на тяжилівському озері

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На вінницькому озері тепер дрейфують клумби

  адміністратор   Додати коментар


Плаваючі клумби з'явились на тяжилівському озері. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку спільноти "Мій новий Тяжилів" у соцмережі Facebook.

Створила таку дрейфуючу красу флористка та ініціаторка заходу Марина Лиховицька. А запустили міні-квітники у блакитну водяну гладь самі мешканці мікрорайону.

Усього за допомогою місцевого жителя Олександра, який доставляв клумби у центр «Родинного озера» на човні та відпускав їх у вільне плавання, вінничани запустили вісім міні-квітників. За словами організаторів, у найближчому майбутньому планують зробити ще стільки ж. А після того, як вони розростуться, клумби перетворяться на справжні квітучі острівці.
плаваючі клумби в тяжилівськом озері фотоплаваючі клумби в тяжилівськом озері фотоплаваючі клумби в тяжилівськом озері фотоплаваючі клумби в тяжилівськом озері фотоплаваючі клумби в тяжилівськом озері фото

Додамо, що плаваючі клумби останнім часом дуже популярний тренд ландшафтного дизайну. Завдяки їм водойми заграють новими фарбами. Також вони дуже корисні для очищення води — коріння рослин вбирає в себе органічні речовини, виконуючи роль біологічного фільтра. Таким чином, водяні клумби перешкоджають розростанню водоростей та помутнінню води.

Фото зі сторінки спільноти "Мій новий Тяжилів" у соцмережі Facebook


  адміністратор   26 черв. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення