СБУ призупинила акредитацію понад 100 російським ЗМІ

СБУ призупинила акредитацію понад 100 російських ЗМІ

21 лютого 2015, 17:11
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

СБУ призупинила акредитацію понад 100 російських ЗМІ

  адміністратор   Додати коментар


Служба безпеки України підготувала список ЗМІ Російської Федерації, яким буде тимчасово припинена акредитація при органах державної влади України. Інформацію повідомляє "Дзеркало тижня" із посиланням на заяву спікера СБУ Олени Глянської.

За її словами, співробітники СБУ, 19 лютого передали до парламенту список, який включає понад 100 російських засобів масової інформації.

Також Глянська наголосила, що рішення по кожному приймалося окремо, після ретельної перевірки контенту.

До списку увійшли телевізійні канали, інформаційні агенства, друковані видання та веб-ресурси, зареєстровані на території Російської Федерації.

Нагадаємо, що 12 лютого поточного року Верховна Рада України затвердила законопроект "Про тимчасове припинення акредитації журналістів і технічних працівників деяких засобів масової інформації Російської Федерації при органах державної влади України". Документ передбачає припинення акредитації журналістів і технічних працівників окремих ЗМІ Росії при органах деравної влади України до завершення антитерористичної операції.


  адміністратор   21 лют. 2015 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення