святкування Дня Незалежності фото

Концерт, військова виставка та ярмарок, — що чекає на вінничан у День Незалежності (ПРОГРАМА)

23 серпня 2017, 18:00

Святкування стартує о 15:00

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Концерт, військова виставка та ярмарок, — що чекає на вінничан у День Незалежності (ПРОГРАМА)

  адміністратор   Додати коментар

На День Незалежності на вінничан чекає ряд заходів — концерти, ярмарок, різноманітні виставки, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради. 

Практично усі заходи будуть згруповані на майдані Незалежності та розпочнуться о 15:00. На вінничан та гостей міста чекає кілька тематичних виставок, ярмарок петриківського розпису, виставка вінницької вишивальниці Любов Шаламай.

Виставка "Незламне військо Першої Республіки: Армія УНР 1917-1921" присвячена українському війську доби визвольної війни. На ній можна буде побачити однострої, зброю, техніку різних родів військ.

Біля фонтану «Мушля» відбудеться Всеукраїнський фестиваль декоративно-прикладного та народного мистецтва «VinArtStreet». Вінницьким обласний художній музей презентує мистецький проект «Гончарний простір», у рамках якого відбудеться відкриття виставки керамічних виробів «Подільська гончарня». Тут проходитиме ярмарок-продаж та проводитимуться майстер-класи.

Концерт «Всі ми діти твої, Україно!» також розпочнеться о 15:00:

- 15:00 до 17:00 — виступи кращих колективів і окремих виконавців міста та області. З
- 17:00 до 18:00 — проект «Душі Подільської таланти»: виступи кращих солістів та колективів сучасного танцю. Покази покази колекцій українського вбрання від вінницьких дизайнерів.
-18:00 до 20:00 - концерт «Сторінками української класики»: гратиме симфонічний оркестр Вінницької обласної філармонії та співатиме Вінницький міський камерний хор «Вінниця».
- 20:00 - виступ Вінницького міського естрадно-духового оркестру «ВінБенд».
- 21:00 - концерт заслуженого артиста України Станіслава Городинського.
програма Дня Незалежності у Вінниці фото

Нагадаємо, сьогодні у Вінниці з'їли "прапор України".

Фото: moemisto.ua


  адміністратор   23 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення