За допомогою смарт-спінера можна додавати зображення, анімацію та слайд-шоу

Українські винахідники розробили смарт- спінер

29 січня 2018, 20:03

За допомогою смарт-спінера можна додавати зображення, анімацію та слайд-шоу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Українські винахідники розробили смарт- спінер

  адміністратор   Додати коментар


Хмельницькі ІТ-розробники Єгор Коваль та Сергій Корсун осучаснили іграшку спінер, повідомляє Vlasno.info з посиланням на gazeta.ua. Програмісти додали мультимедійні функції. Новинка здатна відтворювати анімацію та слайд-шоу за допомогою смартфона. Вдосконалена модель отримала назву SmartSpinner.

Іграшка працюватиме за технологією LED. Прилад відтворюватиме зображення у вигляді світлодіодної підсвітки. Для використання іграшки необхідно завантажити спеціальний додаток у смартфон. Спінер має вбудований Bluetooth, який з'єднуватиме його з мобільним телефоном. За допомогою програми можна керувати зміною функцій та режимів SmartSpinner.

Технологічна новинка є багатофункціональною. Пристрій відтворюватиме будь-які рухливі зображення, анімацію та зможе створювати слайд-шоу. Також через нього можна прочитати повідомлення з різних соцмереж або подивитися точний час. До цього ж спінер можна використовувати, як ліхтар для освітлення приміщень.

Спінер виготовлений з пластику та працює, коли людина починає його крутити.

Фото: indiegogo.com


  адміністратор   29 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  ДОЗВІЛЛЯ

  наступна публікація «Медовуха-Фест» відбудеться в Ужгороді

  попередня публікація Сьогодні у Вінниці змагались велосипедисти