Через ці дії, деяких працівників недолюблюють

Вісім вчинків, яких не варто допускати на роботі

10 листопада 2018, 20:12

Через ці дії, деяких працівників недолюблюють

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вісім вчинків, яких не варто допускати на роботі

  адміністратор   Додати коментар

Нерідко у колективі можна спостерігати таку ситуацію: один із співробітників працює, прямо скажемо, абияк, проте користується повагою колег і керівництва, інший же – професіонал своєї справи, але його чомусь недолюблюють. Vlasno.info пропонує 8 речей від порталу HeadHunter Україна, які не можна допускати на роботі.

1. Плітки про колег. Особисте життя співробітників може бути цікавішим будь-якого серіалу, але перш, ніж повідомити комусь подробиці, добре подумайте. Які думки можуть зародитися у вашого колеги? Так само, як ви зараз обговорюєте з ним одних людей, – так само ви будете обговорювати і його з іншими. Зрештою, з базікалом просто перестануть розмовляти.

2. Удар в спину, переступання через колег. У перший раз підставивши колегу, ви можете виграти і заробити собі додаткові бонуси, але надалі репутація безпринципного кар'єриста відіграє з вами злий жарт – вам перестануть допомагати. До того ж принцип бумеранга ніхто не відміняв – вашими ж методами можуть підставити вас.

3. Привласнення чужих успіхів. Не можете генерувати ідеї самостійно у процесі своєї робити? Можливо варто замислитися над зміною роду діяльності? Але користуватися чужими ідеями – не варто...

4. Хвастощі. Коли співробітник у чомусь досягнув успіху: вивів компанію на новий рівень, отримав грант, захистив успішний проект – він має право на свою частку компліментів і поздоровлень. Якщо він приймає їх гідно – точно так само він і цінується в компанії. Коли ж хтось кожну успішно виконану дрібницю возвеличує до небес – швидше за все, це лише викликатиме запитання.

5. Демонстрація негативних емоцій. Так, на будь-якій роботі трапляються непорозуміння і конфлікти, але якщо ви будете голосно кричати, кидатися канцелярським приладдям і крити усіх нецензурними словами – це не додасть вам авторитету, скоріше, навпаки.

6. Зайві позитивні емоції. Їх, як не дивно, теж може бути перебір. Не варто цілувати всіх колег з приводу підвищення зарплати або кричати крізь відчинене вікно, що дуже цінуєте своїх колег за подарунок на день народження. Репутація не зовсім врівноваженої людини може стати вашою супутницею.

7. Повторення «як мені набридла ця робота». Набридла – шукайте іншу. Але постійне ниття і висловлення ненависті до роботи обов'язково знизить «бойовий дух» колективу, а начальство швидко вирахує баламута. Крім того, ненавистю до роботи ви знецінюєте тих, кому робота до душі. А це нікому не сподобається.

8. Спалювання мостів. Безумовно, голосно грюкнувши дверима, ви покараєте «злого керівника». Однак, разом з ним і колег, яким доведеться працювати в авральному режимі, поки не буде знайдена заміна.

Читайте також: Приваблива вакансія може виявитись фінансовою пірамідою: як розпізнати.

 


Фото: cikavosti.com


  адміністратор   10 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення