зупинка ДідМорозівська у Вінниці фото

Новий трамвайний маршрут у Вінниці діятиме лише сім днів

22 грудня 2015, 11:27

Від зупинки "ДідМорозівської" до школи №30 подорожуватимуть лише малюки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Новий трамвайний маршрут у Вінниці діятиме лише сім днів

    Додати коментар


Біля новорічної резиденції навпроти вінницької мерії з'явилась нова зупинка "ДідМорозівська". Тут зупинятиметься новий трамвай, що курсуватиме за спеціальним новорічним маршрутом. Від резиденції до школи №30 і назад.
Нафаня з новорічної резиденції

– Взяти участь у подорожі на новому трамваї зможуть ті діти, які найкраще привітають Святого Миколая,  повідомив герой мультику Нафаня з резиденції Діда Мороза.  Переможці отримають спеціальний сертифікат, в якому буде зазначено дату подорожі. Перша така подорож відбудеться 26 грудня.
новорічна резиденція Діда Мороза у Вінниці фото

У резиденції також зазначають, що хоча зупинка і має назву "ДідМорозівська", діти можуть присвячувати вірші, пісні та інші творчі номери не лише Діду Морозу, але й Святому Миколаю, Різдву, Новорічним святам.

– Святий Миколай гостюватиме в нас ще тиждень,  каже Нафаня з новорічної резиденції.  Потім тут господарюватиме Дід Мороз.
Маленькі пасажири за проїзд у новорічному трамвайчику не сплачуватимуть.

Нагадаємо, резиденцію Діда Мороза урочисто відкрили у День Святого Миколая.

Фото Тетяни Куц

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення