хресна хода до Почаєва фото

Понад дві тисячі православних вінничан вирушили пішки до Почаєва

20 серпня 2016, 12:30

На Вінниччині понад дві тисячі вірян долучилися до хресної ходи

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Понад дві тисячі православних вінничан вирушили пішки до Почаєва

  адміністратор   Додати коментар


На Вінниччині понад дві тисячі вірян долучилися до хресної ходи. Зі Свято-Троїцького Браїлівського монастиря вчора стартувала хресна хода до Свято-Успенської Почаївської Лаври. Про це повідомляє Vlasno.info із посиланням на прес-службу Вінницької єпархії УПЦ.

У ході беруть участь понад дві тисячі вірян. Протягом восьми днів паломники подолають 280 км. Усі охочі мають змогу приєднатися до ходи по всій довжині маршруту.

Перед початком ходи у Свято-Троїцькому соборі здійснили молебень, під час якого старший священик монастиря архімандрит Онуфрій окропив хрестоходців святою водою і передав їм благословення від митрополита Симеона. Після цього хресна хода вирушила у шлях від Браїлова до Почаєва, куди планують прибути 26 серпня. У Почаєві "хрестоходці" візьмуть участь у святкуванні престольного свята Почаївської Лаври — Успіння Пресвятої Богородиці, яке відзначають 28 серпня.

Нагадаємо, що нещодавно на Вінниччині також відбулась хресна хода в Іосафатову долину.
хресна хода до Почаєва фото
хресна хода до Почаєва фото
хресна хода до Почаєва фото

Фото прес-служби Вінницької єпархії УПЦ


  адміністратор   20 серп. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення