Володимир Воловодюк фото

«Український Дім» підтримує безстрокову акцію протесту оголошену адвокатом Валерієм Палієм

учасники громадсько-політичного об'єднання «Український Дім» засудили факти політичних переслідувань активістів Вінницького Майдану

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Український Дім» підтримує безстрокову акцію протесту оголошену адвокатом Валерієм Палієм

    Додати коментар


Ми, учасники громадсько-політичного об'єднання «Український Дім», різко засуджуємо факти політичних переслідувань активістів Вінницького Майдану – учасників Революції Гідності.

Теперішня влада діє в гірших традиціях попереднього режиму Януковича, намагаючись використовувати правоохоронні органи і суди, переслідуючи і залякуючи найбільш активних і дієвих патріотів.

Ось, уже більше року відбувається судилище над Юрієм Павленком (Хортом), Михайло Сіранчук знаходиться під слідством, а Януарій Шостак перебуває у розшуку.

Таким чином стара, закореніла система влади використовує всю свою силу для подавлення громадянського руху.

Тому ми, представники 15-ти громадських організацій та політичних партій звертаємось до Вінницької громади та закликаємо разом відстояти право на демократію та гідне життя своєю активною позицією та спільними діями.

Звертаємось до депутатів всіх рівнів, на сесіях місцевих рад висловити протест проти політичних переслідувань та прийняти звернення до Президента.

Вінницьке обласне громадське-політичне об'єднання «Український Дім» підтримує безстрокову акцію протесту оголошену адвокатом Валерієм Палієм та всіляко сприятиме захисту прав і свобод громадян на шляху побудови громадянського суспільства, розвитку народовладдя та досягнення заможного життя кожного українця.

Голова ВОГПО «Український дім» Воловодюк В.


Фото: Vlasno.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення