проект "Патріотизм очима журналістів" фото

Вінницькі журналісти малюватимуть патріотизм

До 26-ї річниці Незалежності України 10-ть вінницьких медійників – представників творчих колективів – експонуватимуть виставку власноруч намальованих картин на тему «Патріотизм очима журналістів»

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницькі журналісти малюватимуть патріотизм

  адміністратор   Додати коментар

До 26-ї річниці Незалежності України 10-ть вінницьких медійників – представників творчих колективів – експонуватимуть виставку власноруч намальованих картин на тему «Патріотизм очима журналістів». Однойменний проект розпочала 3 липня 2017 року місцева громадська організація «СПІНОЗА».

– Щорічно ми відзначаємо чергову річницю Незалежності нашої країни. З дня її проголошення відбулось чимало подій, які пам'ятають журналісти, щодень формуючи інформаційний простір. Цьогоріч – 26-та річниця загальнодержавного свята і наша організація вирішила привнести свою «родзинку» у програму відзначення цієї дати. Проект «Патріотизм очима журналістів» не обмежиться виставкою картин, намальованих працівниками мас-медіа, які працюють у вінницькій пресі. Заплановано і благодійну складову. Картини можна буде придбати безпосередньо у їх авторів. Вартість «творіння» визначає автор. А виручені кошти журналіст може витратити за покликом свого серця: чи на допомогу іншим, чи на власні потреби, – прокоментувала голова Правління ГО «СПІНОЗА» Наталія Журбенко.
проект "Патріотизм очима журналістів" фото

Очільниця організації запевняє – навички малювання для творчого старту не обов'язкові. Головне – сформована концепція малюнку. Патріотичні настрої на полотно фарбами допоможуть відобразити художниці студії «АкВарель» Валерія Савицька і Тетяна Кошелевська.

Творчі доробки журналістів будуть представлені в холі першого поверху приміщення Вінницької обласної Ради і Вінницької облдержадміністрації.
проект "Патріотизм очима журналістів" фото

Проект відбувається за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА.

Довідково. Громадська організація «Фундація журналістів із інвалідністю та порушеннями функцій опорно-рухового апарату «СПІНОЗА» зареєстрована 2 листопада 2015 року. Метою організації є: здійснення та захист прав і свобод, задоволення законних соціальних, економічних та інших спільних інтересів молодих журналістів, фрілансерів, а також дорослих з інвалідністю і тих, хто має порушення функцій опорно-рухового апарату шляхом створення для них умов повноцінної самореалізації, що буде сприяти підвищенню рівня соціальної адаптованості цих категорій молоді та дорослих у суспільстві, їх оздоровленню та, як наслідок, творчому довголіттю.


  адміністратор   03 лип. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення