партійна диктатура фото

ОПОРА закликала депутатів скасувати закон про «партійну диктатуру»

Громадянська мережа ОПОРА закликає Верховну Раду скасувати закон, який дозволяє виключати кандидатів у депутати зі списку після проведення виборів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

ОПОРА закликала депутатів скасувати закон про «партійну диктатуру»

  адміністратор   Додати коментар


Громадянська мережа ОПОРА закликає Верховну Раду скасувати закон, який дозволяє виключати кандидатів у депутати зі списку після проведення виборів. Про це повідомляє Vlasno.info із посиланням на заяву ОПОРи.

"Законопроект №3700 був прийнятий із грубим порушенням норм Регламенту, а його положення загрожують конституційним засадам виборчого процесу. Провальне голосування за законопроект 16 лютого 2015 р. мало би призвести до визнання його відхиленим та неможливості його внесення на поточній та наступній за нею позачерговій сесіях парламенту. Натомість, за вимогою лідерів п'яти депутатських фракцій, Верховна Рада України у цей же день проголосувала за повернення до розгляду законопроекту та із порушенням Регламенту – за основу та в цілому," – йдеться у заяві.

З огляду на це, організація закликала український парламент скасувати цей Закон.

"Цей крок дозволив би зупинити суспільне розчарування у парламенті та політичному процесі в цілому, – наголосили в ОПОРі. – У разі відмови Верховної Ради від скасування Закону закликаємо Президента застосувати відповідне вето".

Фото: dailylviv.com


  адміністратор   17 лют. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення