На свято приїхали діти з сіл та міст Вінниччини

У Вінницю на свято новорічної ялинки завітали понад 1200 дітей

26 грудня 2018, 17:00

На свято приїхали діти з сіл та міст Вінниччини

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінницю на свято новорічної ялинки завітали понад 1200 дітей

  адміністратор   Додати коментар

Традиційне обласне свято новорічної ялинки 26 грудня вже вкотре зібрало в академічному українському музично-драматичному театрі ім. Миколи Садовського маленьких вінничан з усієї області. Про це повідомляє Vlasno.info. з посиланням на сайт Вінницької облдержадміністрації.

Цього року на святкову зустріч зі Святим Миколаєм з усіх районів та міст Вінниччини завітали 1250 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки. Малечу привітав зі святом заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Івасюк.

"Новорічних та Різдвяних свят із нетерпінням чекають і діти і дорослі – зазначив він у вітальному слові до маленьких подолян – Це чарівний час, коли усі задумані бажання обов'язково збуваються. Ми прагнули зробити так, щоб сьогоднішній день запам'ятався вам на цілий рік, тож насолоджуйтесь виставою, будьте щасливими, і здоровими, веселих вам свят!".

На початку заходу діти демонстрували свої таланти Святому Миколаю: читали вірші, співали веселих пісень, танцювали, грали у рухливі ігри з м'ячами. За свою активність юні гості отримували подарунки від Баби Яги, яка виявилась зовсім не злою, а дуже веселою і щедрою.

Після ігор малята мали змогу переглянути казку "Русалонька" - цьогорічну прем'єру, яку актори театру підготували спеціально до Новорічних свят.

А на згадку про святкове дійство кожен з відвідувачів отримав книги та солодкі подарунки від керівництва області.

"Протягом дня обласне новорічне свято відвідають дітки з усіх районів Вінницької області, - прокоментувала директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна.- сьогодні у театрі дві вистави, які відвідають більш як 1200 дітей, які потребують особливої уваги та підтримки: талановиті та обдаровані дітки, діти-сироти, діти учасників АТО, діти з багатодітних та малозабезпечених родин. Після перегляду вистави, кожна дитина отримає в подарунок набір солодощів, новорічний імбирний пряник а також набір пазлів , де є карта України. Також ми підготували для дітей фотозону, де працює фотограф, даруючи на згадку дітям світлини про сьогоднішню щасливу зустріч".

Читайте також: Як у сільській школі на Вінниччині створювали пародію на кліп "Плакала".

 

Фото: vin.gov.ua

 


  адміністратор   26 груд. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення