Вчитель року 2016 фото

Ольга Костенко з Вінниччини стала найкращим вчителем математики в Україні

27 квітня 2016, 18:00

Вінничани здобули перемогу у всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2016"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ольга Костенко з Вінниччини стала найкращим вчителем математики в Україні

    Додати коментар

Вінничани здобули перемогу у всеукраїнському конкурсі "Учитель року-2016"

Вчителька з СЗОШ №4 м. Гайсин Ольга Костенко виборола перемогу у всеукраїнському конкурсі "Учитель року — 2016" у номінації "математика", повідомляє Vlasno.info.

Заключний етап всеукраїнського конкурсу у цій номінації відбувся на базі Львівського інституту післядипломної освіти. За перемогу змагалися 12 кращих вчителів зі всіх куточків України. Лауретами стали вчитель математики технічного ліцею м. Києва Алла Даніленко та вчитель математики Яготинського НВК «Спецшкола – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3» Олена Лисенко.

До перемоги у всеукраїнському конкурсі гайсинчанка Ольга Костенко йшла кілька років. Вперше свої сили на всеукраїнському рівні педагог спробувала 2007 року. Тоді Ольга Степанівна теж потрапила у фінал.
Ольга Костенко фото
Ольга Костенко, фото: gayrayrada.gov.ua

Гарний результат у конкурсі здобув і вчитель НВК: СЗОШ І - ІІІ ступенів — гімназії №6 м. Вінниці Владислав Качур.
Вчитель року 2016 - нагородження Владислава Качура фото
нагородження Владислава Качура


Педагог прославив Вінницю і гімназію, у якій працює, у номінації "англійська мова". Владислав Олегович бере участь у такому конкурсі вперше. Проте одразу увійшов до числа переможців. Його результат — третє місце. Перше місце у номінації здобула вчитель з Закарпатської області Віолетта Македон, друге – Олеся Яківчик з Чернівецької області.

Нагадаємо, минулого тижня Ольга Костенко і Владислав Качур увійшли до фіналу ІІІ заключного туру всеукраїнського конкурсу і потрапили до дванадцятки фіналістів у номінаціях "математика" і "англійська мова".

Завідувач відділу іноземних мов Вінницької академії неперервної освіти кандидат педагогічних наук Валентина Гусєва зазначає, що перемогу у номінації "англійська мова" до Вінниці привозять вперше.

Відмінник освіти України переконана, що ця перемога є заслугою Владислава Качура.


Головне фото: mon.gov.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення