школа №31 фото

У вінницькій школі під наглядом поліції роздавали батьківські гроші

19 серпня 2016, 13:54

Батькам учнів початкових класів 31-ї школи нарешті повернули гроші, які вони здавали на ремонт закладу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У вінницькій школі під наглядом поліції роздавали батьківські гроші

    Додати коментар


Батькам учнів початкових класів 31-ї школи нарешті повернули гроші, які вони здавали на ремонт закладу.

Нагадаємо, попри бажання батьків всім учням початкових класів цієї школи з першого вересня доведеться продовжити навчання у сусідній 5-й школі, повідомляє Vlasno.info.

Фінансове питання між батьками, адміністрацією і піклувальною радою закладу постало одразу після того, як міська рада прийняла рішення реорганізувати школи.

За словами батьків, на ремонт школи було зібрано 49 тисяч гривень. Майже третину з них здала початкова школа.

З вимогою прозвітувати про витрати на шкільні потреби і повернути кошти, батьки неодноразово звертались до адміністрації закладу. Втім, гроші отримали лише вчора.

– Гроші віддали всій початковій школі, – зауважує голова батьківського комітету 2-Б класу Зореслава Дорож. – Це близько 17 тисяч гривень.

Видавали їх у канцелярії. За процесом пильно стежив наряд поліції.

Напередодні 1 вересня ці кошти стануть батькам у нагоді. До початку навчального року залишилось 12 днів, а приміщення школи, в якій пропонують вчитися їх дітям, зовсім не готові до навчального року.

Фото Тетяни Куц

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення