хлопчик читає фото

«Новим дітям» Вінниці запропонують інноваційні методи освіти

28 вересня 2016, 18:45

Цієї суботи, 1 жовтня, у Вінниці вперше відбудеться освітній форум "Сімейна освіта для "нових дітей"

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Новим дітям» Вінниці запропонують інноваційні методи освіти

    Додати коментар


Цієї суботи, 1 жовтня, у Вінниці вперше відбудеться освітній форум "Сімейна освіта для "нових дітей", повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Під час форуму батьки та діти міста зможуть ознайомитись з іноваційними освітніми методиками, що відповідають викликам сучасності.

Організатори заходу – громадські організації "Family school economy", "Подільська громада" та "Територія мам" наполягають, що існуючі в системі освіти методи виховання та навчання застаріли і мають бути підлаштовані під "нових дітей".
 керуючий партнер "Сімейної школи економіки" Інна Ахновська фото
Інна Ахновська (праворуч)

– Ми говоримо "нові діти", тому що кожне наступне покоління суттєво відрізняється від попереднього, – пояснила керуючий партнер "Сімейної школи економіки" Інна Ахновська. – Якщо раніше покоління змінювалися в середньому раз на тридцять років, то тепер вже раз на десять. Діти "десятих" зовсім інші, ніж діти "нульових". Вони народилися з планшетами в руках, вони креативні і в них гарно працює уява.

За словами пані Інни, на форумі батьки і діти зможуть обрати для себе підходящу методику домашнього виховання і навчання, а також корисно провести час. Крім всього іншого, малеча зможе навчитися малювати на воді за технікою ЕБРУ, пройти "піратський квест", подивитися англомовну театральну постанову "Чарлі та шоколадна фабрика" та взяти участь в екопроекті "Друге життя старих речей".

Фестиваль проходитиме з 11.00 до 18.00 на Європейській площі.

Головне фото: svitedu.com.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення