Рішення про відновлення навчання в Україні затвердили сьогодні, 3 березня

Навчальний процес на Вінниччині пропонують відновити з 5 березня

03 березня 2018, 17:18

Рішення про відновлення навчання в Україні затвердили сьогодні, 3 березня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Навчальний процес на Вінниччині пропонують відновити з 5 березня

  адміністратор   Коментарі (1)

Наразі проблему з газопостачанням у країні вдалося оперативно вирішити, тому вже в понеділок, 5 березня, усі заклади освіти – дитячі садки, школи, ПТНЗ та виші – працюватимуть у звичайному режимі, ідеться на сайті МОН України, інформує Vlasno.info.

Відповідне рішення прийняв Кризовий комітет Міністерства енергетики та вугільної промисловості України сьогодні, 3 березня 2018 року.

Беручи до уваги рішення Кризового комітету, Міністерство освіти і науки України надіслало відповідний лист-роз'яснення усім вишам, а також місцевим органам самоврядування, у сфері управління яких знаходяться інші заклади освіти. З листом можна ознайомитись за посиланням.

У листі, зокрема, йдеться, що виняток можуть становити ті заклади, які не працюють з причин, що не стосуються газопостачання. Наприклад, такою причиною може бути карантин або інші обставини.

Наразі чекаємо офіційної інформації від вінницьких чиновників і надіємось, що навчання таки поновлять.

Нагадаємо, що 2 лютого у Вінниці та області закрили майже всі бюджетні заклади. Батьки вінницьких школярів обурені кількістю «канікул», адже діти тільки нещодавно продовжили навчання після тривалого карантину, що тривав три тижні.

Фото: edinstvennaya.ua


  адміністратор   03 бер. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Вадим Шмагалов
+1 # Вадим Шмагалов 03.03.2018, 22:49
Що, газ з"явився? Звідки? Як? Поляки-ляхи напукали? А може з Польщі відрами наносили? Контрабандою непевно? Дивна річ. Ви лише вдумайтесь уважно. До "зачистки" в Києві наметового містечка, де протистувальників могли підтримати студенти, раптом виникла газова "криза". Тільки но студенти роз"іхались по домівках, "криза" зникла. Випадковий збіг, чи "криза" продумана?
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення