На Форумі можна буде представити свою волонтерську діяльність та долучитись до дискусії

У Вінниці відбудеться форум волонтерів «Побачити цінність кожного»

04 грудня 2018, 21:54

На Форумі можна буде представити свою волонтерську діяльність та долучитись до дискусії

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці відбудеться форум волонтерів «Побачити цінність кожного»

  адміністратор   Додати коментар

Щорічно світова громада 3 грудня відзначає Всесвітній день осіб з інвалідністю з метою привернення уваги суспільства до осіб з порушеннями психофізичного розвитку та створення умов для всебічної інтеграції цієї категорії осіб в соціумі. Вінницький державний педагогічний університет ім. М. Коцюбинського спільно з Вінницькою міською організацією соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» проведуть Інтеграційний Форум волонтерів «Побачити цінність кожного», повідомляє Vlasno.info.

Метою Форуму є створення майданчику для представлення та обговорення моделей включення осіб з інвалідністю, особливим чином осіб з порушеннями інтелектуального розвитку, у волонтерський рух Вінниччини.

Творчу та волонтерську діяльність можна представити на Форумі у вигляді виставки та долучитися до дискусії.

Форум триватиме 7 грудня з 11-ї до 15-ї години на базі Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського за адресою: м. Вінниця, вул. Острозького, 32, актова зала.

Читайте також: «Руйнувати бар'єри» вчитимуться у вінницькому вузі.

 

 

Фото: prostir.ua


  адміністратор   04 груд. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення