Літні канікули мають відбутися першого липня

Школярі можуть повернутися за парти в червні

26 березня 2020, 17:25

Літні канікули мають відбутися першого липня

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Школярі можуть повернутися за парти в червні

  адміністратор   Додати коментар

Навчальний рік для школярів завершиться першого липня. Навчальний процес в 11-класників закінчиться пізніше. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сайт Укрінформ.

– МОН розробило кілька сценаріїв які можливі на сьогодні, зважаючи на ситуацію, яка виникла з коронавірусом. Ми можемо говорити про те, що можуть бути різні варіанти: в одному випадку ми очкуємо, що карантин в Україні закінчиться 24 квітня, але розуміємо що може бути по різному. Відповідно до закону про освіту і про повну загальну середню освіту навчальний рік в Україні закінчується 1 липня. Якщо буде можливість продовжити навчання в школах в цьому навчальному році то в травні і червні ми повернемося за шкільні парти, знайдемо можливість опрацювати той матеріал, який зараз даємо дистанційно. , – сказала на брифінгу в. о. міністра освіти та науки Любомир Мандзій.

До закінчення карантину навчання здійснюється дистанційно. Також Мандзій наголосила, що листом МОН було повідомлено, що структура навчального року зберігається, і якщо цього тижня в школі передбачені канікули, то варто обмежити проведення дистанційних занять.

Читайте також: У Вінниці майже три тисячі студентів переживають карантин у гуртожитках.

 

Фото: zhzh.com.ua


  адміністратор   26 бер. 2020 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення