Абітурієнтам пропонують реєструватись в он-лайн режимі

У Вінниці розпочалась реєстрація учасників пробного ЗНО

05 січня 2016, 14:21

Абітурієнтам пропонують реєструватись в он-лайн режимі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці розпочалась реєстрація учасників пробного ЗНО

    Додати коментар

Майже за годину на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти зареєструвалось сто бажаючих взяти участь у пробному ЗНО-2016. Нагадаємо, сьогодні Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти розпочав реєстрацію на участь у пробному ЗНО.

Для того, аби зареєструватись, абітурієнтам не потрібно їхати до Вінницького регіонального Центру, оскільки здійснюється дана операція в он-лайн режимі на сайті регіонального центру.

Пробне зовнішнє оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих осіб. Тому тим, хто має намір перевірити свій рівень підготовки, варто зареєструватись завчасно. Зробити це можна до 30 січня.

Вартість одного пробного тесту цього року подорожчала і становитиме 111 гривень. Нагадаємо, минулого року абітурієнти сплачували за одне таке випробування 89 гривень.

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних тести (українська мова та література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники пробного ЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти.

фото Геннадій Кузменко

– Пробне ЗНО дає можливість його учасникам потренувати навички роботи із тестовим зошитом і бланком відповідей, навчитися розраховувати свій час під час тестування, – каже директор Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Геннадій Кузьменко. Геннадій Іванович радить абітурієнтам пройти пробне тестування хоча з одного предмету.

- Є правила заповнення бланків відповідей, - каже директор Центру. - Доки абітурієнти розберуться з ними, витрачають дорогоцінний час.
На сайті Центру можуть зареєструватися не лише абітурієнти з Вінниччини, але й з Житомирської, Хмельницької областей.

- Минулого року у пробному ЗНО взяли участь понад 20 тисяч осіб, - повідомив Геннадій Кузьменко. - 80 % - це учні 11 класів.

Фото vinnitsa.infokh.depo.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення