video-vlasno

Санаторій «Поділля»: мільйонний борг та незаконні оборудки  

09 червня 2017, 13:00

колись державні санаторії, нині в руках приватників

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Санаторій «Поділля»: мільйонний борг та незаконні оборудки  

    Додати коментар

 

Місто Хмільник бальнеологічна здравниця України, курортна зона нашої Вінниччини. Відчутне джерело доходу для міста. Адже тут близько десятка санаторіїв, які щороку відвідують тисячі пацієнтів.

Втім колись державні санаторії, нині в руках приватників.

Як це вдається місцевим ділкам? Здебільшого такі оборудки провертають із порушенням закону. Але якщо справа і доходить до правоохоронних органів, то далі прокуратури не іде. А тих, хто наважується протистояти свавіллю місцевих царьків - просто позбуваються.
Будь-які спроби городян отримати своє, повертаються проти них самих.

– Коли я звернувся в колгосп, щоб мені дали пай, мені сказали: «Ваш пай в санаторії Поділля». Як я сюди звернувся почали з'ясовувати, як швидше мене звільнити, і звільнили за два дні по сороковій статті, – говорить Анатолій Мусіровський, колишній працівник ТОВ Санаторій «Поділля».

Кореспондент: Людмила Левченко, відеограф: Олег Тіщенко

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення