Павло Лесик фото

У День Гідності і Свободи голова обласного осередку Європейської партії виступив з гострою критикою влади**  

24 листопада 2017, 12:29

«Усі присутні на Майдані чули, як представники опозиції запевняли український народ: «Все зміниться, коли ми прийдемо до влади»

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У День Гідності і Свободи голова обласного осередку Європейської партії виступив з гострою критикою влади**  

  Vlasno.info   Додати коментар


«Усі присутні на Майдані чули, як представники опозиції запевняли український народ: «Все зміниться, коли ми прийдемо до влади». Я, як учасник Майдану з перших до останніх днів, а також учасник АТО, можу сказати – кардинальних змін суспільство не відчуло і не бачить». На цьому наголосив голова Вінницької обласної організації Європейської партії України Павло Лесик, виступаючи у прямому ефірі програми «Політрада» на ТРК «Вінтерра» 21 листопада.

–У сухому залишку ми бачимо аматорську владу в Києві і на місцях, яка неспроможна виконувати свої функції, що надані їй народом. Так, Закон «Про статус ветеранів війни» передбачає першочергове наділення учасників АТО земельними ділянками. На Вінниччині ця робота провалена, що призвела до мітингів протесту ветеранів під стінами облдержадміністрації. Мітинг влада назвала «проплаченим», – зазначив голова вінницьких «європейців».


Також він згадав про незадовільну роботу влади у напрямку подолання наслідків вибухів на Калинівському арсеналі. При тому, що уряд миттєво виділив понад 100 мільйонів гривень, а волонтери доклали максимум зусиль, щоб сприяти постраждалим людям. Через день бачимо сюжети по центральним телеканалам, як люди продовжують жити з плівками на вікнах напередодні зими. Знають вінницькі європейці ситуацію в постраждалому районі і з особистого спілкування з людьми. Зокрема, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук за декілька днів після трагедії організував власним коштом дві машини шиферу для Павлівки.

Європейська партія у Павлівці фото

Влада чомусь заявила, що ми «піаримося» на проблемі. При тому, що Катеринчук заборонив партійцям висвітлювати допомогу у ЗМІ. Пройшло вже майже два місяці і ви не побачите жодної стрічки про волонтерську допомогу в ЗМІ від самих волонтерів, а представники влади не сходять з екранів телевізорів і інтернету де звітують про подолання наслідків трагедії.

Європейська партія у Павлівці фото

Європейська партія у Павлівці фото

Але проблема є, і досі сім'ї у селах, які опинилися у зоні ураження, потерпають від наслідків катастрофи. Тому що влада відверто не допрацьовує», – наголосив голова обласної ЄПУ.

Європейська партія у Павлівці фото

Європейська партія у Павлівці фото

Чи хтось вважає що можливо спокійно чути про такі людські трагедії?


Подяка за допомогу від родини у якої сталось подвійне лихо

–І все ж революція перемогла, – висловив переконання Павло Лесик. – Скинуто олігархічно-кримінальний режим Януковича. Відродилася армія, яку намагалася знищити п'ята колона. Розпочалася децентралізація влади, нехай і часткова, адже не виконано одну з головних обіцянок чинного президента – надати місцевим радам права формувати виконкоми.


Раніше голова «Європейської партії України» Микола Катеринчук відзначав факти повернення на керівні посади у виконавчій владі екс-«регіоналів», які викликають різке несприйняття з боку людей.

Злиття з «колишніми», використання їхніх корупційних схем і відсутність ефективної роботи влади, що виявилася нездатною стимулювати розвиток економіки регіону, стали причиною того, що на виборах до ОТГ перемагають опозиційні політичні сили.

Фото та відео надані прес-службою Європейської партії


  Vlasno.info   24 лист. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення