"Прозорий офіс" фото

«Прозорий офіс» безкоштовно їздитиме по домівках вінничан

29 листопада 2016, 19:18

З наступного року вінничани, які за станом здоров'я не можуть самотужки прийти до Центру надання адміністративних послуг, зможуть отримати необхідні їм послуги, не виходячи з дому

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Прозорий офіс» безкоштовно їздитиме по домівках вінничан

  адміністратор   Додати коментар


З наступного року вінничани, які за станом здоров'я не можуть самотужки прийти до Центру надання адміністративних послуг, зможуть отримати необхідні їм послуги, не виходячи з дому, повідомляє Vlasno.info.

Наразі у "Прозорому офісі" у тестовому режимі запрацювали "мобільні адміністратори". Про новий сервіс повідомляє на своєму офіційному сайті міська рада.

"Мобільний адміністратор" – це працівник «Прозорого офісу» який за потреби може виїздити додому до вінничан, які не можуть самостійно пересуватися або мають іншу серйозну проблему із здоров'ям.

"Мобільний адміністратор" виїздить додому до таких клієнтів і оформлює довіреність на іншу людину. Така довірена особа зі своїм паспортом і документом, завіреним адміністратором, отримує право на вирішення питань в Центрі надання адміністративних послуг від імені хворої людини. Послуга надається цілком безкоштовно.

Фото: depo.ua


  адміністратор   29 лист. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення