Верховна Рада фото

В Україні обрахують ККД депутатів

05 квітня 2017, 16:43

Коефіцієнт корисності депутатів обрахують українські експерти

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В Україні обрахують ККД депутатів

  адміністратор   Додати коментар


Коефіцієнт корисності депутатів обрахують українські експерти. Портал VoxUkraine розпочав збір коштів на проект, метою якого є оцінка роботи кожного депутата Верховної Ради.

За словами організаторів, складений рейтинг ККД депутатів дозволить виборцям більш осмислено поставитись до вибору своїх представників у законодавчому органі влади на наступний виборах.

Група провідних експертів розрахує корисність кожного з 423 депутатів Верховної Ради України VIII скликання, а саме порівняє обіцянки та конкретні досягнення політиків, оцінить корисність прийнятих рішень. Завдяки рейтингу українці зможуть відстежувати, хто з депутатів найактивніше підтримував антикорупційні закони, а хто лобіював інтереси олігархів тощо.

Наразі експерти провели аналіз та надали оцінку 220 прийнятим законам.

Для запуску проекту потрібно близько 75 000 грн, на його підтримку – 35 000 грн на рік (попередньо проект розрахований на два роки). Тому VoxUkraine залучає гроші від читачів на його реалізацію. Підтримати проект «Коефіцієнт корисності депутатів» можна переказавши будь-яку суму коштів за посиланням. детальніше про проект можна ознайомитись за посиланням.

Фото: newsonline24.com.ua


  адміністратор   05 квіт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення