Котельні та насоси ТОВ "ВІНТЕА" повністю зупинено о 12:00

Припинено теплопостачання на все “медичне містечко” Вінниці

02 лютого 2018, 18:42

Котельні та насоси ТОВ "ВІНТЕА" повністю зупинено о 12:00

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Припинено теплопостачання на все “медичне містечко” Вінниці

    Коментарі (3)

Vlasno.info стало відомо, що 2 лютого о 12:00 припинено теплопостачання від ТОВ "Вінтеа" у п'ятнадцятьох закладах "медичного містечка" Вінниці. Серед них: Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня, Вінницький обласний клінічний онкологічний диспансер, міський пологовий будинок №1, КНЗ "Дитячий дошкільний будинок змішаного типу "Гніздечко", будинок-інтернат геріатричного профілю тощо.
Журналісти Vlasno.info звернулися за коментарями до одного із співвласників ТОВ "Вінтеа", Володимира Майстришина. Він повідомив про те, що товариством "ВІНТЕА" першого лютого отримано телефонограму від КП "Вінницяобленерго" про те, що станом на 01.02.2018р. до теплової мережі підключений ще один виробник теплової енергії — ДП "Альтернативна теплова енергія".

телефонограма
- Зі свого боку, ТОВ "ВІНТЕА" направила звернення до КП " Вінницяобленерго" терміново надати нові технічні умови приєднання до мережі, проект модернізації теплової мережі та копію проекту такої модернізації. Проте, станом на 17:00 першого лютого від КП "Вінницяобленерго" не отримано жодної відповіді, - говорить Володимир Майстришин. - ТОВ "ВІНТЕА" повідомила про те, що експлуатація теплової мережі двома виробниками одночасно, за відсутності розробленого проекту та відсутності проведення випробувань, може призвести до непередбачуваних наслідків та техногенної катастрофи.

Повідомлення-2345
Звісно, що заклади "медичного містечка" заздалегідь отримали повідомлення від ТОВ "ВІНТЕА" про припинення роботи котельної та сукупність обставин, які призвели до таких наслідків.
Ми звернулися за коментарями до головного лікаря Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні Василя Паненка:
— Мене заздалегідь повідомили про те, що буде змінено постачальника тепла. Усі заходи вжито. Станом на 14:00 у лікарні поки що зберігається тепловий режим, — повідомив Паненко.
Також про зберігання теплового режиму станом на 14:00 повідомив і директор комунальної установи "Обласний пансіонат для осіб з інвалідністю та осіб похилого віку" Сергій Якубовський.
Проте, за словами Володимира Майстришина, котельні та насоси ТОВ "ВІНТЕА" повністю зупинено о 12:00, а нова котельня ДП "Альтернативна теплова енергія" станом на 15:15 в експлуатацію не введена.

Відпвідь-

Вдалося отримати коментар і від генерального директора КП "Вінницяобленерго" , Довбанюка Валерія.
— Так, сьогодні відбулася планова зміна виробника і постачальника теплоенергії з 12:00 по 13:00 годину. Наразі постачальником і виробником є ДП "Альтернативна теплова енергія". Котельню планово введено в експлуатацію, згідно потужностям котлів. У всіх закладах "медичного містечка" температурний режим без порушень.

Фото: надано співвласником ТОВ "ВІНТЕА" , Мастришиним В. Я.

Коментарі    Оновити список коментарів

Іван
-1 # Іван 02.02.2018, 23:18
Ось вам і PROZORRO!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Андрій
+2 # Андрій 02.02.2018, 18:51
Як же можна так тупо брехати?)
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Олексій
0 # Олексій 02.02.2018, 19:44
Брехня тепер називається "мистецтво заголовка"!
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення