26 грудня у павільйоні відкриється ярмарок

У Києві відкрилась перша в світі автоматизована станція видачі подарунків

23 грудня 2018, 15:34

26 грудня у павільйоні відкриється ярмарок

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Києві відкрилась перша в світі автоматизована станція видачі подарунків

  адміністратор   Додати коментар

У Національному експоцентрі України почала працювати перша в світі автоматизована станція видачі подарунків. Її відкриття відбулось у суботу. Про це з посиланням на Укрінформу, повідомляє Vlasno.info.

«Ми організували цей захід для того, що показати людям, що інновації - це просто, і що навіть дітям під силу користуватися технологіями. Ми зібрали на одній локації (перший павільйон ВДНГ - ред.) 1182 автоматизовані скриньки-комірки, до яких завантажили подарунки. Протягом перших днів роботи станції — з 22 по 25 грудня — видаватимемо подарунки безкоштовно всім дітям, які зареєструються на сайті та матимуть спеціальний код доступу до комірки», - сказала кореспонденту Укрінформу представник організаторів заходу Юлія Лагутіна.

За її словами, станом на ранок 22 грудня вже зареєструвалося понад 900 осіб. Разом із тим, уточнила вона, у павільйоні працюють аніматори в костюмах ельфів, які допомагають відвідувачам знайти потрібний сектор станції та номер комірки, в якій зберігаються їхні подарунки.

«У смс-повідомленні разом із кодом доступу до комірки та номером сектору також написано «Шукай ельфа!». Таким чином ми хотіли максимально все спростити, бо розуміємо, що буде багато дітей, а тому їхній досвід взаємодії з технологіями має бути ще й цікавим», - пояснила Лагутіна.

Щойно усі подарунки буде видано, з 26 грудня у павільйоні відкриється ярмарок. Організатори звертають увагу на те, що він стане першим в Україні, під час якого будь-які товари можна буде придбати без участі людини та її безпосереднього перебування на місці події. При цьому прибуток з кожної транзакції буде передано до благодійного фонду «Таблеточки».

Напередодні представники Книги рекордів України визнали цю автоматизовану станцію видачі подарунків найбільшою в країні та зафіксували новий рекорд. Далі планується його підтвердження й на світовому рівні — наразі комісія Книги рекордів Гіннеса перевіряє українську інновацію на відповідність усім критеріям. Водночас на їх вимогу організатори встановили у павільйоні ВДНГ камеру спостереження, щоб засвідчити факт, що люди справді користуються послугами автоматизованої станції протягом 24 годин.

Читайте також: На Вінниччині двоє братів-сиріт отримали квартиру.

 

 

Фото: res.weblium.site


  адміністратор   23 груд. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення