показники лічильника фото

Показники лічильників тепер прийматимуть п’ять днів

08 липня 2016, 08:33

Мешканці Вінниці зможуть подавати показники лічильника протягом останніх п'яти днів місяця, а не трьох, як було раніше

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Показники лічильників тепер прийматимуть п’ять днів

    Додати коментар


Мешканці Вінниці зможуть подавати показники лічильника протягом останніх п'яти днів місяця, а не трьох, як було раніше. Про це кореспонденту Vlasno.info повідомив перший заступник директора Центру муніципальних систем управління Сергій Горячкун, коментуючи ситуацію, що склалася наприкінці червня, коли споживачі не могли додзвонитися до Центру. До редакції Vlasno.info звернувся вінничанин Дмитро Кравченко, який розповів, що додзвонитися не міг усі три дні. 

– Раніше ми приймали показники в останні три дні і побачили, що цього терміну недостатньо. Наразі ми приймаємо показники п'ять днів. Інформацію про це на своєму сайті ми не змінили, оскільки термін треба погодити з усіма підприємствами-постачальниками послуг. Близько двох місяців тому ми їм надіслали відповідні листи. Найближчим часом маємо отримати зворотній зв'язок. На рахунках, які отримають мешканці у липні, вже буде зазначена інформація про п'ять днів, – пояснив заступник директора.

За словами Горячкуна, у Центр можна подавати показники і щодня і їх усі отримують постачальники комунальних послуг. Але подані у такий термін показники будуть обліковуватись поточним місяцем, а не попереднім.

Щодо неможливості додзвонитися до Центру, то за словами Горячкуна, минулого місяця навантаження на телефонні лінії виникло через те, що було чимало вихідних і споживачі стали масово телефонувати в останній день. Загалом же, коли дзвінків багато, система Центру автоматично ставить їх у чергу. Як тільки звільняється хтось з операторів, дзвінок переадресовується на нього.

– На одній з телефонних ліній у нас сидить дев'ять операторів. На іншій – працює вісім. В нас є міні-АТС, яка приймає дзвінки, ставить їх у чергу і у порядку звільнення оператора з'єднує з ним. Раніше у нас таких випадків не було – всі могли додзвонитись. Таке навантаження виникло вперше, – каже Горячкн.

Питання про збільшення телефонних ліній у Центрі наразі не стоїть. Але якщо і п'ять днів буде замало, то, можливо, збільшуватимуть кількість днів для прийому показників.

– Але ми теж не можемо збільшуватись їх до нескінченності, бо будуть викривленні показники. Людина не може вгадати, скільки використає в останні дні. До того ж, послугу з прийому показників ми надаємо споживачам безкоштовно і це для нас буде збільшенням витрат.

Фото: teren.in.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення