З міського бюджету для цього виділили 7,2 тис грн

Діти загиблих вінницьких атовців їздитимуть у транспорті безкоштовно

25 серпня 2016, 10:59

З міського бюджету для цього виділили 7,2 тис грн

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Діти загиблих вінницьких атовців їздитимуть у транспорті безкоштовно

    Додати коментар


Діти вінницьких атовців, які загинули в зоні АТО, їздитимуть у громадському транспорті безкоштовно, повідомляє Vlasno.info.
Відповідне рішення про виділення коштів виносять на розгляд сесії міськради, яка відбудеться 26 серпня. Для 9 дітей з міської казни виділяють 7,2 тис грн.

Як повідомила кореспонденту Vlasno.info заступник директора Департаменту фінансів міськради Антоніна Лесь, кошти з розрахунку 200 грн на одну дитину виділяють на чотири місяці – з вересня по грудень.

У грудні цьогорічний бюджет припиняє діяти, тому рішення приймається до кінця року. З першого січня, можливо, буде прийнято нове рішення про виділення коштів на дані цілі, - зазначила посадовець.

У Департаменті соціальної політики міськради розповіли, що кошти щомісяця перераховуватимуть на рахунки осіб, які є опікунами дітей. А ті уже зможуть купити проїзні квитки на ті види транспорту, які їм необхідні.

Ми постійно спілкуємося з родинами воїнів, які загинули в АТО, і рідні самі розповіли, що їм так зручніше. Адже вони можуть піти до найближчого пункту продажу проїзних квитків і купити необхідний. А якби квитки видавалися, то їм кожного місяця довелося б їздити до трамвайно-тролейбусного управління, - зазначила заступник директора Департаменту Ірина Малачевська.

Як зазначила посадовець, з наступного року програму планують продовжити, включивши її фінансування до нового бюджету міста.

https://vk.com/transvinnitsa

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення