потяг фото

Поскаржитись на провідників та сервіс у потягах можна онлайн

06 грудня 2016, 12:40

Відтепер поскаржитись на сервіс у потягах чи повідомити про факти корупції на залізниці можна в онлайн-режимі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Поскаржитись на провідників та сервіс у потягах можна онлайн

  адміністратор   Додати коментар


Відтепер поскаржитись на сервіс у потягах чи повідомити про факти корупції на залізниці можна в онлайн-режимі. Електронна форма звернень запрацювала на сайті "Укрзалізниці", повідомляє Vlasno.info.

Заповнити електронне звернення можна на головні сторінці сайту. У запропонованій формі потрібно вказати рубрику скарги (пасажирські послуги, антикорупція, приміські послуги), тему, написати своє ім'я, номер телефону та електронну адресу, а також пояснити суть звернення.
скарги - "Укрзалізниця" фото

Аби скаргу ретельно розглянули, зміст повідомлення має бути конкретним: потрібно зазначити дату, місце події, номер потяга та вагона, сполучення та інші подробиці. Завдяки цьому залізничники зможуть оперативно реагувати на негативні випадки в обслуговуванні.

Фото Влада Боднара


  адміністратор   06 груд. 2016 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення